Najnovije

MIŠA VACIĆ UPUTIO PORUKU NARODU: Slogom smo pobedili NATO, slogom ćemo pobediti i koronu! (FOTO)

"Srpska desnica je obeležavajući početak zločinačke NATO agresije položila vence na mestu gde je 1999. odine bombardovana zgrada ambasade Narodne Republike Kine i na spomenik ubijenoj Milici Rakić, kao simbolu 79 stradale srpske dece", navodi se u saopštenju ove stranke.

Polaganje venca (Foto: Srpska desnica)

U saopštenju se navodi da je srpskom narodu sada potrebna sloga.

"Polagajući venac ispred nekadašnje ambasade NR Kine, u spomen stradalima želimo da iskažemo i veliku zahvalnost kineskim prijateljima, koji su sa nama u teškom trenutku kada se borimo sa trenutno najsmrtonosnijim Korona virusom. Srpska desnica gradi most srpsko-kineskog prijateljstva, i imamo moralnu obavezu da odamo počast stradalima, i poručimo da se ne može nazvati "greškom" gubitak tri života, koji su tog 7. maja, poginuli u ambasadi", rekao je lider Srpske desnice.

(Foto: Srpska desnica)

"Takođe, poštujući mere koje je uveo predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, danas smo odlučili da položimo venac i na spomenik Milici Rakić, malom anđelu koji je stradao od strane neprijatelja. Srpska desnica jasno poručuje da su nam deca prioritet, i upravo zarad njih pozivamo sve sugrađane da se pridržavaju donetih mera, jer Srbija ne sme dozvoliti da izgubi još ljudskih života, ne smemo da izgubimo živote naše dece”, naveo je on.

Vacić je istakao da članovi Srpske desnice stoje na raspolaganju svom narodu.

(Foto: Srpska desnica)

“Samo disciplinovanim ponašanjem pobedićemo koronu, sa manje žrtava nego što je naša otadžbina izgubila tokom NATO agresije. Slogom smo pobedili NATO, slogom ćemo pobediti i koronu!”, istakao je lider Srpske desnice.

Pročitajte OVDE šta čeka svet, a i Srbiju po završetku pandemije virusa korona.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA