Najnovije

NEMCI OPLELI PO AMERIMA: Usred borbe protiv epidemije, Lokid Martin urla o “ruskoj pretnji”!? (VIDEO)

Američki vojno-industrijski koncern Lokid Martin objavio je propagandni video svog naprednog razvojnog ureda, javlja Kontra Magazin.

Lokid Martin (Foto: Jutjub)

Prikazuje simulaciju napada na ruske borbene sastave S-400 i Topolj-M. Očigledno je da u pozadini borbe protiv koronavirusa  uprava američke kompanije viče: “Pazite, Rusija!” samo kako bi na dnevni red vratila temu Hladnog rata, glavnog izvora prihoda američkih vojnih izviđača.

Kako javlja Kontra Magazin, provokativni videozapis objavljen na službenim stranicama firme na internetu i govori o “stalno rastućoj pretnji američkoj nacionalnoj bezbednosti iz Rusije, zbog čega je Lokidd Martin “simulirao prvi udar na neprijateljske položaje i borbene sastave”.

Sastavi S-400, kao i mobilni kompleksi Topolj-M, koje ima samo Rusija, prikazani su na videu, napominje Kontra Magazin.

Istovremeno, autori videa nisu otvoreno imenovali Rusiju. Snimili su priču za oglas Kancelarije za napredni inženjering firme Lokid Martin, neslužbenog imena „Skank Vorks“, koji surađuje s Pentagonom na tajnim projektima, objašnjava Kontra Magazin.

Vredi napomenuti da su u poslednje tri godine, od kada svi zapadni mediji javnost plaše “preteranom ruskom pretnjom”, deonice američkih kompanija vojno-industrijskog kompleksa, kao što su Lokid i Rayton, znatno porasle.

Zanimljiv je trenutak koji je izabran za objavu reklame. Sada je celi svet fokusiran na borbu protiv jednog jedinog “nevidljivog neprijatelja”, koronavirusa, a uprava Lokid Martina viče:  „Rusija! Rusija!“, samo kako bi se na dnevni red vratila bleda tema Hladnog rata, zaključuje nemački Kontra Magazin.

Pročitajte OVDE    zašto je Italija zaratila sa EU.

Izvor: logicno. com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA