Najnovije

DRAMA U ZADRUZI! Luna trudna sa Markom!? Anabela u strahu, ubiće se ona ne može da iznese trudnoću!

Luna Đogani zatrudnela je sa Markom Miljkovićem iako je svesna činjenice da trudnoća može da bude fatalna za nju. I pored toga što pije jaku terapiju i što joj je doktor rekao da ne sme da ima odnose, Đoganijeva se prepustila strastima i opasno ugrozila zdravlje.

Anabela i Luna (Foto: Jutjub)

Naime, njena majka Anabela Atijas izričito je naglasila da Luna ni po koju cenu ne sme da zatrudni pošto ima ćelije raka, te da to može da bude pogubno po nju. Ona je pre nekoliko dana, kada je njena ćerka usred bela dana imala odnose sa Marko, javno zabranila Luni da to radi. Takođe, Atijasova je tada već sumnjala da je Luna trudna, pa ju je pitala šta joj znači rečenica da je sada zauvek vezana za Marka.

- Ti nisi normalna, trudnoća može da te odvede u smrt. Doktor ti je strogo zabranio da imaš odnose. Svaka infekcija, a posebno trudnoća je tempirana bomba za tebe. Alo, devojko, ti imaš pretkarcinom materice. Znaš li ti šta to znači? Hoćeš li u sedmom, osmom mesecu da ubijaš svoje dete. On da te toliko voli, sam bi rekao da se ovde ponašaš kao dama i čuvao bi tvoje zdravlje. Ovako ćeš završiti u sanduku, a ti se i dalje zezaj - urlala je Anabela na Lunu, pa dodala:

- Zašto si Marku rekla: "Sada sam se vezala za sebe?" Budem li te videla da se ljubiš sa njim ispod pokrivača, budem li te videla u tuš-kabini, neće ti biti dobro. Ja sam tvoja majka, ne slažem se s nekim tvojim postupcima, ali ne znači da me neće boleti ako izađeš odavde sa nekom rakčinom. Ja neću tvoj život da nosim na duši. Ne želim da kažem sutra sebi zašto nešto nisam uradila, ostalo me ništa ne zanima.

Nakon samo nedelju dana dogodilo se ono zbog čega je Anabela najviše strahovala. Posle burne svađe nje i Marka, Luna se izdvojila u pabu sa ocem Gagijem ?oganijem. NJih dvoje su vodili emotivan razgovor, u kom joj je on savetovao da mora da čuva živce. Međutim, Luni je od velikog stresa mnogo pozlilo, pa je istrčala da povraća. Za njom je krenuo i njen otac, koji joj je držao glavu i brinuo da joj ne bude hladno. Kako je mučnina jedan od nepogrešivih znakova trudnoće, svi fanovi, kao i zadrugari, posumnjali su da je upravo to u pitanju, budući da su Miljković i Luna bili vrlo bliski. NJih dvoje su skoro pa svakodnevno imali odnose, a i Đoganijeva je rekla dečku da se zauvek vezala za njega, aludirajući na to da će mu roditi dete.

Podsećamo da je Anabela baš iz tog razloga najviše ušla u "Zadrugu 3" da bi sprečila ćerku da ne napravi neku katastrofu i sama sebi oduzme život. Tada je napala Gagija da nije smeo da dozvoli Luni da ima intimne odnose sa Markom zbog njenog zdravstvenog stanja.

Anabela: Ćerko, ti si dno!

Nakon burne svađe Anabele i Marka, ona se obratila Luni i rekla joj fatalne reči, dok ju je ćerka bledo gledala. Problem je nastao kada je Miljković rekao da Đoganijeva ne voli stan koji joj je mama kupila, te da razmišlja da ga izda ili proda jer je previše negativne energije u njemu.

- Ćerko, ti si dno. Svega si se odrekla zbog ovog klošara. Da nećeš i kuče da prodaš. Sram te, bre, bilo, sramoto jedna - rekla je Atijasova.

Marko polomio sto tokom svađe sa Lunom

Đoganijeva je spomenula Marku fanove, a Miljković je počeo da urla na nju i da razbija stvari po pabu.

- Mamu ti je*ali u pi*ku da te je*ali! Mrš, bre, pi*ko jedna, da ti dam ja fanove... - govorio je Marko.

- Kako te nije sramota - uzvratila je Luna.

Gagi je došao da vidi šta se dešava sa njegovom ćerkom, a Miljković mu se u prolazu izvinio.

- E, moja Luna... Sto slomljen. Moraš da pričaš sa majkom... - savetovao ju je Lepi Mića.

- Ne moram, biću najgora ćerka i devojka - odgovorila je potištena Luna.

Pročitajte OVDE   šta je još aktuelno u Zadrugi.

Izvor: Srpski telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA