Najnovije

Šta nam teže pada, pandemija ili policijski čas? (VIDEO)

Vanredni program Helm Kasta, Pravde, Vaseljenske i Svedoka koji se svake večeri emituje od 21 sat nastavio je uključenjima Srba iz dijaspore da se vrate u zemlju, kao i intervjuom sa umetnicom Slađanom Milošević. Tema pete emisije bila je "Šta nam teže pada, pandemija ili policijski čas".

Policijski čas (Foto: Jutjub)

Gledalac iz Smedereva koji trenutno radi u Ukrajini ispričao je kako mu nije omogućeno da se vrati u Srbiju zbog odluke Vlade Srbije da se ne dozvoli povratak našim građanima.

Gledalac iz Srbije koji se javio postavio je pitanje da li je ovo trenutak da Srbija vrati svoje vojnike na Kosovo i Metohiju u skladu sa rezolucijom 1244.

Miodrag Zarković je analizirao teoriju zavere “Zlatna milijarda” koja tvrdi da bogati žele da smanje broj stanovnika na planeti i objasnio zašto je po njemu ona netačna. 

Slađana Milošević je rekla da je izolacija ne pada teško i da je to stil života koji je vodila i pre pandemije. Ona je pozvala građane na smirenost, da ne prenose razne neproverene informacije i da ne napadaju jedni druge već da pokažu razumevanje.

- Molim vas ne paničite, udahnite duboko, lezite, pustite da cirkuliše vaš organizam, sve će biti uredu – rekla je ona.

Miodrag Zarković i Slađana Milošević vodili su ozbiljnu diskusiju o “NJu ejdž” kulturi gde su pokazali dijametralno različite stavove. Bilo je neslaganja i između voditelja Nade Grujić, novinarke Pravde, i Miodraga Zarkovića na temu uspešnosti mera koje preduzima Vlada Srbije.

 

O trudnicama i deci iz Srbije zarobljenim na Malti čitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA