Najnovije

MILOGORCI POČELI I PORODIČNO DA ZATVARAJU NEISTOMIŠLJENIKE: Policija Nebojšu Medojevića sa suprugom odvela u karantin (VIDEO)

Državni tužilac Osnovnog državnog tužilaštva (ODT) u Podgorici naložio je da se predsedniku Pokreta za promjene i jednom od lidera Demokratskog fronta (DF) Nebojši Medojeviću i njegovoj supruzi Marini Medojević, uruči rešenje o karantinu i da se u pratnji policije i zdravstveno sanitarnog inspektora sprovedu u karantin zbog sumnje da su izvršili krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Nebojša Medojević (Foto: Jutjub)

"Osumnjičena M.M. nije postupala po rešenju nadležnog organa o stavljanju u samoizolaciju, već je napustila stambeni prostor u kom je trebalo da boravi da bi dala izjavu za medije, dok je osumnjičeni N.M. takođe napustio stambeni objekat u kom je trebao da boravi", navodi se u saopštenju ODT. 

U saopštenju se dodaje da je državni tužilac naložio policiji da protiv njih dvoje podnese krivičnu prijavu zbog krivičnog dela nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Iz Uprave policije je saopšteno da im je mera kućne samoizolacije izrečena 17. marta.

Nebojša Medojević se potom oglasio na društvenim mrežama.

Pročitajte OVDE šta Nebojša Medojević ranije danas napisao za Pravdu.

Izvor: Vijesti/Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA