Najnovije

ORGAZAM NATENANE! Evo koliko bi seks trebalo da traje kad bi se žene pitale

Ako ste se ikad zapitali koliko bi se*s trebalo da traje da bi zadovoljili drugu stranu ili da li to traje dovoljno dugo kod vas, stručnjaci tvrde da imaju odgovor.

Naime, veliko istraživanje sprovedeno preko interneta na više od 3800 se*sualno aktivnih muškaraca i žena pokazalo je kako zaista postoji nešto što bismo nazvali "prekratko", "predugo" i "idealno".

Otkrilo su kako žene u proseku žele da se*s traje 25 minuta i 51 sekundu, odnosno to im je idealna mera za njihovo zadovoljstvo, piše IFL Science.

I dok je za pretpostaviti da bi muškarci na to odmahnuli rukom, čini se da se i oni slažu i preferiraju upravo toliku dužinu same pe*etracije - od oko 25 minuta i 43 sekunde. 

Međutim, studija je otkrila i da muškarci često nisu objektivni što se tiče prosečne dužine njihovog izvođenja i često precenjuju koliko je se*s trajao.

Stvarne brojke u suprotnosti s očekivanjima

Kod 27 odsto ljudi se*s u proseku traje od tri do sedam minuta, za 18 odsto njih užitak je neprekidan od sedam do 15 minuta, dok tek 12 odsto parova kaže kako im se*s, odnosno sama pe*etracija, traje od 15 minuta do nekoliko sati.

Kao glavni "krivci" za to se navode muškarci, mada se preuranjenom ejakulacijom smatra stanje u kojem se*sualno uzbuđenje ne može da se kontroliše duže od minuta. Više od 90 odsto žena ne može da doživi or*azam u roku od dva minuta, pa je u takvoj vrsti se*sa njihovo zadovoljstvo definitivno zakinuto.

Šta je za žene prekratko, a šta predugo

Većina žena u studijama odgovara kako im je prekratko sve što traje kraće od pet minuta, dok su nešto "blaže" kod procenjivanja onog što je predugo - za većinu je to se*s koji traje duže od pola sata.

Ipak, ti podaci ne bi trebalo da deprimiraju muškarce, ističu istraživači, zbog toga što će žene zanemarivanje predigre, neiniciranje se*sa, izbegavanje pružanja o*alnog užitka i posvećenost isključivo genitalijama doživeti kao veći prestup i grešku partnera. 

Ovo je najbolji seksualni položaj za žene, donosi neslućene užitke i muškarcu! Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: IFL Science

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA