Najnovije

TARAMOUNT NOVITETI ZA MART I APRIL: Novi Bond, nastavak priče o trolovima sa Timberlejkom i Ozbornom, Mulan..(VIDEO)

Predstavljamo vam filmove koje će TARAMOUNT FILM distribuirati u martu i aprilu 2020. godine.

Mulan (Foto: Taramount)

Za početak tu je triler iz studija Univerzal pikčrs.

NEVIDLJIVI ČOVEK 

U bioskopima od 5. marta 2020.

Režija: Li Vanel

Uloge: Elizabet Mos, Aldis Hodž, Storm Reid, Haret Dyer...

Zarobljena u nasilnoj vezi sa bogatim i briljantnim naučnikom koji je kontroliše, Sesilija Kes (Elizabet Mos) beži u gluvu noć kako bi se sakrila. U tome joj pomaže sestra, prijatelj iz detinjstva i njegova ćerka tinejdžerka. Sesilija dobija vest o samoubistvu bivšeg dečka koji je zlostavljao i shvata da joj je ostavio ogromnu količinu svog bogatstva, ali počinje da sumnja da je njegova smrt prevara. Niz jezivih slučajnosti postaje smrtonosan i preteći za ljude koje ona voli. Sesilija će očajnički pokušati da dokaže da je proganja neko koga niko ne može da vidi.

NAPRED 

U bioskopima od 5. marta 2020.

SINHRONIZOVANO

Režija: Dan Skanlon / Reditelj sinhronizacije: Vladimir Marković Luni

Sinhronizacija: Vladan Ilić, Nikola Todorović, Vesna Stanković, Jasmina Avramović, Boris Pingović, Đurđina Radić, Dobrila Ilić, Maja Odžaklijevska i drugi

Glasovi: Kris Prat, Tom Holand, DŽulija Luis-Drajfus, Oktavia Spenser

Žanr: Animirana avantura

Radnja filma smeštena je u predgrađe izmišljenog sveta, a glavni likovi su dva brata, tinejdžeri vilenjaci. Oni će krenuti u neverovatno putovanje, kako bi otkrili da li je preostalo još malo magije. Iz studija Pixar Animation stiže nam potpuno nov, originalan film koji u naše bioskope stiže 5. marta 2020. godine.

NAŠA LJUBAV 

U bioskopima od 12. marta 2020.

Režija: Liza Baros D'sa, Glen Lejburn

Uloge: Lajam Nison, Lesli Manvil, Amit Saks, Dejvid Vilmot

Žanr: Romantična drama

DŽoan i Tom su u braku godinama. U njihovoj vezi oseća se lakoća koja nastaje iz života koji su proveli zajedno i velike ljubavi koja se ogleda u nežnosti i humoru koji dele. Kada DŽoani otkriju rak dojke, tok njenog lečenja počinje da baca senku na njihovu vezu, pošto počinju da se suočavaju sa izazovima koji preteći stoje pred njima i pokazuju u šta bi život mogao da se pretvori ukoliko bi se nekome od njih nešto dogodilo. Ovo je priča o ljubavi, preživljavanju i epskim pitanjima koje život postavlja svakom od nas.

TIHO MESTO 2 

U bioskopima od 19. marta 2020.

Režija: DŽon Krasinski

Uloge: Emili Blant, Kilijan Marfi, Noa DŽup, Đimon Hunsoj

Žanr: Horor

Nakon smrtonosnih događaja koji su se odigrali, porodica Abot prinuđena je da se suoči sa strahotama spoljašnjeg sveta, dok njeni članovi nastavljaju borbu za opstanak u tišini. Prisiljeni da se upuste u nepoznato, brzo shvataju da stvorenja koja ih love ukoliko ispuste zvuk nisu jedina pretnja koja vreba.

TROLOVI – SVETSKA TURNEJA

U bioskopima od 19. marta 2020.

SINHRONIZOVANO I TITLOVANO

Režija: Mari DŽej Blajdž / Reditelj sinhronizacije: Dušica Novaković

SINHRONIZACIJA: Ana Štajdohar, Marko Mandić, Iva Stefanović, Branislav Platiša, Milan Živadinović Bili, Slobodan Stefanović, Đurđina Radić Điks, Nikola Antonović Anton, Marko Marković, Đorđe Grgurović Grzi…

Glasovi: Ana Kendrik, DŽastin Timberlejk, DŽej Balvin, Rejčel Blum, Flula Borg, Keli Klarkson, Ozi Ozvorn…

Žanr: Animirana avantura

Ana Kendrik i DŽastin Timberlejk vraćaju se u fantastičnom nastavku animiranog mužičkog filmskog hita iz 2016. godine: „TROLOVI – SVETSKA TURNEJA“. U avanturi koja će ih odvesti daleko izvan granica poznatog, Maka (Ana Štajdohar) i Zakeralo (Marko Mandić) će otkriti da su oni samo jedno od šest različitih trolovskih plemena, koje živi u jednoj od šest različitih teritorija i posvećeni jednom od šest muzičkih pravaca: fanku, roku, kantri muzici, tehno muzici, klasičnoj i pop roku. Tako da će njihov svet postati mnogo veći i mnogo, mnogo bučniji.

MULAN 

U bioskopima od 26. marta 2020. godine

Režija: Niki Karo

Uloge: Jifej Liu, Doni Jen, Tci Ma, DŽejson Skot Li…

Inspirisano pričom “Balada o Mulan”

Žanr: Avantura

Proslavljeni reditelj Niki Karo predstaviće nam epsku priču o legendarnoj kineskoj ratnici, u filmu koji nam stiže iz studija Dizni, “MULAN”, u kome neustrašiva mlada žena rizikuje sve što ima, zbog ljubavi prema svojoj porodici i državi i postaje jedan od najvećih ratnika za koje je Kina ikada čula.

Kada kineski car pošalje dekret u kome piše da svaka porodica mora da pošalje jednog člana koji će se pridružiti Carskoj vojsci u odbrani zemlje od osvajača sa severa, Hua Mulan, najstarija ćerka proslavljenog ratnika, zameniće svog obolelog oca.  Prerušena u muškarca, predstavlja se kao Hua Jun i na svakom koraku suočiće se sa izazovom kako bi prigrlila svoju unutrašnju snagu i istinski potencijal. Ovo je epsko putovanje koje će je preobratiti u poštovanog ratnika i na kome će zaslužiti poštovanje i zahvalnost čitave nacije i njenog oca učiniti ponosnim.

NIJE VREME ZA UMIRANJE

U bioskopima od 2. aprila 2020.

Režija: Keri DŽodži Fukunaga

Uloge: Danijel Krejg, Rami Malek, Lea Sedu, Lašana Linč, Ben Višo, Naomi Haris i DŽefri Rajt, kao i Kristof Volc Rejf Fajns u ulozi “M”.

Takođe glume i Rori Kinir, Ana de Armas, Rori Kinir, Dali Benšala, David Denčik i Bili Magnusen

 

U filmu “NIJE VREME ZA UMIRANJE” Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. NJegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov stari prijatelj iz CIA, Feliks Liter, moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostaviće se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

LOV

U bioskopima od 9. aprila 2020.

Režija: Kreg Zobel

Uloge: Ajk Barinholtc, Beti Gilpin, Ema Roberts i Hilari Svonk

Žanr: Akcioni triler

Blumhaus Prodakšns predstavlja nam zastrašujuću i napetu priču čija je radnja smeštena u modernu Ameriku, prilično sličnu svetu koji sada poznajemo.

Dvanaest potpunih stranaca budi se na proplanku. Ne znaju gde se nalaze niti kako su tu dospeli. Ne znaju da su odabrani… za vrlo specifičnu svrhu… LOV.

U senci mračne internet zavere, grupa odabranih sastaje se po prvi put u zabačenoj Plemenskoj Kući, kako bi lovili ljude, iz sporta. Ali njihov plan uskoro će biti izbačen iz koloseka, jer jedna od onih koji su plen, Kristal (Beti Gilpin), poznaje bolje igru lovaca nego oni sami. Igru okreće ka lovcima, ubijajući ih jednog po jednog, dok pronalazi svoj put ka misterioznoj ženi (Hilari Svonk, dvostruka dobitnica Oskara) koja je u centru svega toga.

DŽejson Blum, producent filma “Beži!” i Dejmon Lindelof, koautor serija “Ostavljeni” i “Izgubljeni” donose nam novi misteriozni socijalni triler.

ŽENA KOJA OBEĆAVA

U bioskopima od 23. aprila 2020.

Režija: Emerald Fenel

Uloge: Karej Maligan, Laverni Koks, Bo Burnham, Alison Bri, Koni Briton...

Od reditelja vizionara, Emeralda Fenela, stiže nam nova, zanimljiva slika osvete. Svi su govorili da je Kesi mlada žena koja obećava… dok nije došlo do misterioznog događaja koji je naglo preokrenuo njenu budućnost. Ali ništa u njenom životu nije onakvo kakvim se čini: ona je opako pametna, lukava i noću vodi tajni, dvostruki život. Neočekivani susret pruži će Kesi novu šansu da ispravi prošlost u ovoj uzbudljivoj i divlje uzbudljivoj priči.

CRNA UDOVICA

U bioskopima od 30. aprila 2020.

Režija: Kejt Šortland

Uloge: Skarlet Johanson, Robert dauni DŽunior, Dejvis Harbour, Florens Pu, Rejčel Vajs

Žanr: akcija, avantura

Skarlet Johanson reprizira ulogu Nataše / Crne udovice u Marvelovom akcionom spektaklu, špijunskom trileru "CRNA UDOVICA" - prvom filmu četvrte etape Marvelovog filmskog univerzuma. Florens Pju u filmu glumi Jelenu, Dejvid Harbor je Aleksej, poznatiji kao Crveni Čuvar, a Rejčel Vajs je Melina. Reditelj filma je Kejt Šortland a producent je Kevin Fajgi.

Pročitajte OVDE   šta vas očekuje na FEST-u.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA