Najnovije

IVAN IVANOVIĆ: Vučić je izgubio kontrolu, evo šta sledi (VIDEO)

Porodica Soroš ima presudni uticaj na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, tvrdi Ivan Ivanović predsednik Konzervativnog pokreta Naši.

Ivan Ivanović (Foto: Helm Kast)

On smatra Da je Vučić potpuno izgubio kontrolu nad sobom i da se to najbolje moglo videti na početku izbijanja pandemije kada je raspisivao izbore, skupljao potpise i pozivao građane da piju rakiju, a onda samo par dana kasnije počeo da priča o masovnom umiranjem.

- Ako predsednik jedne države počne da se ponaša totalno nenormalno, da nam prvo kaže jedno a onda za par dana totalno drugo, to je za mene neprihvatljivo – rekao je Ivan Ivanović.

Ivanović objašnjava da mu epidemija korona virusa deluje kao akcija za stvaranje jedne svetske vlade i da sadašnja kriza podseća na delove Svetog pisma koji govore o zadnjim vremenima. On smatra da je ovo početak tog perioda, ukazujući i na kampanju koja se vodi protiv vere, liturgije i svetog pričešća.

- Ovo je jedna probna vežba za stvari koji će se odvijati narednih decenija. Već se pojavila jedna inicijativa za stvaranje svetske vlade koja bi se bavila pandemijom – kaže Ivanović.

Ivanović kaže da je skandalozno da Vučić otvoreno priča o crnom tržištu, crnim fondovima i novcem iz džakova, ali podseća na sve afere koje prate Vučića i njegovog brata.

O tome šta se dešava po Srbiji za vreme policijskog časa, predizbornim aktivnostima SNS u sred pandemije i onome što sledi saznajte u emisiji:

Aleksandar Pavić tvrdi da je u toku uspostavljanje novog svetskog poredka, a više o tome saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA