Najnovije

TAČIJEVO KUKUMAKANJE AMERICI: Vidno sam razočaran u međunarodnu pravdu, osudite Srbiju!

Predsednik lažne države Hašim Tači je govoreći o sastanku sa srpskim predsednikom Aleksandrom Vučićem u Beloj kući izjavio da je takozvano Kosovo aktivno posvećeno postizanju trajnog sporazuma sa Srbijom, koji uključuje i obostrano priznanje, piše LJajmi.

Hašim Tači (Foto: president-ksgov.net)

Tači je dodao da bi to mogla biti pozitivna prekretnica za postizanje sporazuma sa Srbijom u skorijoj budućnosti.

– Zalažemo se za postizanje trajnog mirovnog sporazuma sa Srbijom. Ovaj sporazum bi trebalo da donese međusobno priznavanje između naših zemalja. Sastanak u Vašingtonu pre dva dana između dva predsednika, verujem da će biti sastanak pozitivnog preokreta, da se u bliskoj budućnosti uz rukovodstvo predsednika Trampa postigne dogovor. Sastanak u Vašingtonu ohrabruje obe strane – rekao je Tači.

Kaže da bi i Srbija trebalo da iskoristi trenutak aktivnog angažovanja SAD u dijalogu.

– Zato bi i ovaj trenutak i priliku iz Vašingtona trebalo da iskoriste i (tzv.) Kosovo i Srbija. Takođe bih hteo da naglasim da je od vitalnog značaja da obe strane, i (tzv.) Kosovo i Srbija, imaju poverenje u američko rukovodstvo da se konačni sporazumom može postići njihovim posredovanjem.

Tači je rekao da ga je iznervirala međunarodna pravda, za koju je naglasio da nije osudila takozvani genocid i etničko čišćenje na Kosovu.

– Prošlo je više od dve decenije od završetka rata i ne možemo ostati taoci rata i neprijateljstava. Ne mogu da ne izrazim negodovanje zbog propusta međunarodne pravde u osudi genocida i etničkog čišćenja na Kosovu. Rekao je takozvani predsednik.

Nova nepravda nad generalom Mladićem! Više o tome OVDE!

Izvor: kosovo-online. com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA