Najnovije

SRBIJA OPREMA VOJSKU ZA ODBRANU, SPREMNI SMO DA SE ZAŠTITIMO! Vulin rekao ono što je sve zanimalo!

Nema ni jednog razloga da se na Srbiju primene bilo kakve sankcije i siguran sam da to ne bi uradila ni jedna zemlja koja poštuje međunarodno pravo i pravo Srbije da samostalno odlučuje o svom opremanju i naoružavanju izjavio je ministar Vulin.

Vulin (Foto: Jutjub)

- Srbija je slobodna zemlja i niko ne treba da se brine što oprema svoju vojsku za odbrambene zadatke. Kao vojno neutralna zemlja Srbija je dužna da bude spremna i sposobna da zaštiti sebe i Srbe gde god da žive. Nema ni jednog razloga da se na Srbiju primene bilo kakve sankcije i siguran sam da to ne bi uradila ni jedna zemlja koja poštuje međunarodno pravo i pravo Srbije da samostalno odlučuje o svom opremanju i naoružavanju - izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin.

- Srbija nije kolonija i dok je vodi Aleksandar Vučić sama će donositi odluke o jačanju i opremanju njene vojske. I sama će odlučivati od kojih prijateljskih zemalja će nabavljati opremu i oružje. Što je vojska Srbije jača, mir na Balkanu će duže trajati - rekao je ministar Vulin.

Helikopter Mi-35 – veliko pojačanje za Vojsku Srbije. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA