Najnovije

OBAVEZA SVAKOG PATRIOTE: Srpska Desnica pomaže starijim komšijama! (FOTO)

Predsednik Srpske Desnice Miša Vacić, zajedno sa svojim saradnicima iz rukovodstva Srpske Desnice odazvao se apelu predsednika Republike Srbije Aleksandara Vučića, da se predupredi smanjenje broja mladih u dobrovoljnom radu solidarne pomoći starijim sugrađanima.

Srpska Desnica (Foto: Srpska Desnica)

Vacić i drugi funkcioneri Srpske Desnice obišli su brojna domaćinstva starijih od 65 godina koji ne smeju da izlaze iz svojih domova zbog mera vanrednog stanja usled pandemije virusa korona.

„Osnov Srpske Desnice jeste sabornost i mi smo našim ličnim primerom želeli da pokažemo da nije teško i pozovemo sve ostale da se organizuju i da pomognu svojim starijim komšijama. U ovoj borbi je ljudski faktor presudan, važna je disciplina i jedinstvo koje moramo da pokažemo, jer je naša prirodna obaveza kao patriota da pomognemo svima kojima je potrebno“, rekao je Vacić, dodajući da su se članovi Srpske Desnice još od početka vanrednog stanja stavili na raspolaganje državi, i da će svoje stranačke aktivnosti zameniti dužnostima u dobrovoljnom radu i pomoći ugroženoj populaciji.

U Srbiji koronavirusom zaraženo 1.060 ljudi, umrlo 28! Više o tome OVDE.

Izvor: nacionalist.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA