Najnovije

Komandir bjelopoljske policije Danko Gogić psovao srpsku majku i skidao trobojku, a sada pokreće tužbu (VIDEO)

Komandir bjelopoljske policije Danko Gogić psovao srpsku majku i skidao trobojku, a sada pokreće tužbu: Traži nadoknadu od 3 000 evra za duševni bol!Skandalozno ponašanje komandira stanice policije u Bijelom Polju, Danka Gogića, izaziva medijsku pažnju već duže vreme.

Incident (Foto: Jutjub)

U žižu javnosti je došao kada je, u društvu tri osobe, među kojima je bio i biznismen iz Bijelog Polja Emin Hodžić, početkom juna mjeseca, uklonio trobojku sa table u mestu Cmiljače na Bjelasici, pritom vređajući na nacionalnoj osnovi prisutnog Lazara Lazarevića kome je psovao srpsku majku.

Snimak na kome se vidi komandir bjelopoljske policije Gogić kako pokriva glavu kapom, brzim koracima ulazi u svoj automobil i odlazi pod punim gasom, objavili ekskluzivno na portalu In4s.

Na snimku se čuje Lazarević koji, u trenutku snimanja, govori Gogiću da mu vrati srpsku zastavu koju je prethodno oteo.

Iako je, prema kazivanju Lazarevića, Danko Gogić preko posrednika molio da se snimak ne objavljuje, nakon nekoliko meseci i više obelodanjenih afera – poput zabrane proslave slave grada Bijelog Polja ili svađe sa pomoćnikom komandira stanice Veselinom Boškovićem, Gogić je odlučio da pokrene tužbu protiv Lazarevića, koji je, inače, nezaposleno lice.

U tužbi se, između ostalog, navodi da su propratni komentari koje je izgovorio Lazarević na snimku lažni, te da je bio žrtva medijske hajke, u okviru koje mu je povređen ugled, pravo na privatni život i dostojanstvo – zbog čega je zatražio 3 000 evra na ime pretrpljenih duševnih bolova.

Međutim, optuženi Lazar Lazarević (25) je, u izjavi za IN4S, istakao da mu je Gogić, nakon što su oskrnavili trobojku, opsovao srpsku majku. Lazarević je izjavio da se uopšte ne plaši tužbe i da je, kako kaže, spreman i da se „zakune pod Ostrogom“ da govori istinu.

– Bio sam ispred svoje vikendice i vidio sam kako prilazi džip kod table na kojoj je bila trobojka. Jedan od njih je izašao i počeo da se penje. Mislio sam da hoće da se slika, ali naprotiv, on je bacio trobojku na zemlju. Posle je neko od njih uzeo i donio kod ostalih. I tu su je iscepali. U tom trenutku neko je dobacio: Daj da je zapalimo! Krenuli su da idu od table. Kad su došli ispred moje vikendice pored koje prolazi put, ja sam ih zaustavio i pitao: Šta to radite? Onda je izašao komandir Gogić i pitao me: Šta radiš?!. Ja sam ih pitao zašto su to uradili? Tada mi se uneo u facu i rekao: Koja je ovo država?! Ja sam rekao da je Crna Gora. A onda me je upitao: A, čija je ono zastava?! Ja sam rekao da je srpska. Onda mi je on opsovao srpsku majku. Tada sam izvadio telefon da ga snimim, ali on je momentalno pobegao“, izjavio je Lazarević.

Nekoliko dana nakon što je snimak objavljen, Lazarević je pozvan u stanicu policije gde je saslušavan čak pet sati.

– Inspektor me je ispitivao 5 sati. Oduzeli su mi telefone. Nagovarali su me da priznam da lažem i da sam sve izmislio, govorili su mi da je Gogić pošten čovek, da ne pije alkohol i da nikada ne bi tako nešto uradio, ali ja neću odustati od istine, saopštio je Lazarević u razgovoru za portal IN4s.

Posle Vučićeve najnovije najave obračuna sa mafijom lider Dveri Boško obradović mu je predložio da prvo uhapsi svog brata Andreja. Ko je još na Obradovićevom spisku predloga saznajte OVDE.

Izvor: In4s

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA