Najnovije

DRŽAVA TIRANINA: Milo potpuno uništio Crnu Goru i doveo je na rub propasti! On voli tako što prebija svoj narod i hapsi Mitropolita?!

Od kad su nam na prevaru montenegrini oteli državu uz pomoć zapada, jasno je da je samo oni vole. Srbi ne, jer smo diskriminisani, ugrožen nam je identitet, oduzet jezik, nametnuta ustaška himna Sekule Drljevića, mimo naše volje priznata lažna država Kosovo, oduzeto pravo na rad i na kraju nam nametnut zakon o slobodi vjeroispovjesti.

Milo Đukanović (Foto: Jutjub)

Piše: Velimir Eraković

Čak nam tiranin i diktator Milo Đukanović hapsi Mitropolita? A kad on govori o državi, govori sa žarom najvećih romantičara. Taj veliki ljubavnik je unio nešto novo u politički život-autonomno pravo na emocije.

Samo on može da voli? Diktator voli toliko da svi vidimo da gnusno laže. A koga tako egzaltiranom ljubavlju obasipa odlazeći nitkov? Kome takve ode i arije pjeva Čevski Al Kapone? Nije u pitanju žena,ako mislite. Nije,iako bi bilo potpuno prirodno. U pitanju je, vjerovali ili ne država.

Država koju samo on voli i koju je prisvojio za sebe i svoje ubice i poltrone. Ono što je čudno u toj ljubavi jeste odnos prema dragoj. Iz tolike svemirske emocije, čovjek je potpuno uništio državu i doveo je na rub propasti. I kako je voli? On voli tako što organizuje kriminal u vrhu države. On voli tako što broj nerasvjetljenih ubistava raste svakodnevno. On voli tako što talentovanu omladinu tjera iz zemlje. On voli tako što ima korumpirano sudstvo, zdravstvo i školstvo.

On voli tako što zatvara fabrike. On voli tako što uništava prirodna dobra, a samim tim degradira turizam kao najvažniju privrednu granu. On voli tako što uvodi sankcije jedinim prijateljima i investitorima, carskoj i svetoj Rusiji. On voli tako što gura zemlju u zločinačku alijansu NATO. U kandže ubica naše djece. On voli tako što prebija svoj narod, koji je gladan i mirnim putem traži svoja prava. On voli tako što sije mržnju po Crnoj Gori i unosi razdor među porodice ovakvim zakonima. Zakonima koji nas vode u sunovrat. Na suprot ovakvom, izopačenom i nenormalnom načinu ljubavi koje podstiče ogroman šverc droge i oružja, postoji narod koji smo svi mi.

Mi volimo srcem i dušom. Ali ne državu, nego zemlju Crnogoraca. Mi volimo ljubavlju normalnog čovjeka i borimo se da svi imaju ista prava u našoj, a ne njegovoj Crnoj Gori. Želimo da svi žive životom dostojnim čovjeka. Hoćemo da se Crna Gora vrati izvornim korjenima. Da radi. Hoćemo da krenemo putem oporavka od jada koji nam je veliki ljubavnik nanio za tri decenije. Mi volimo, iako su nam oduzeli pravo na emociju prema državi u kojoj su nam svi rođeni i sahranjeni vjekovima.

Bez obzira na mržnju prema Srbima koju nam svakodnevno dokazuju. Nadam se, ipak da su svi konačno shvatili doze ljubavi koje ova mala država trenutno dobija. LJubav nije borba za slavu, nego borba za sreću. Znamo da jedan trenutak sreće vrijedi hiljadu godina slave. Zbog svega ovoga, sreća će doći Crnoj Gori tek kad sa vlasti ode, diktator, tiranin i najveći izdajnik ikad u istoriji Srpskog naroda Milo Đukanović.

Pročitajte OVDE zašto Milogorci koriste pandemiju.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA