Najnovije

Naum Mila Đukanovića je zloslutan

Gospod naš Isus Hrist je jedini i apsolutni pobjednik. Jer jedini on je pobijedio ono što je za sve nas najstrašnije, a to je smrt. Raspet je Gospod naš, raspet i stradao zbog nas, kako bi naši grijesi bili okajani. Ali je Gospod naš vaskrsnuo i smrt pobijedio, i dao nam nadu da je ovaj svijet u kome obitavamo u stvari samo jedan stepenik ka nečemu ljepšem a to je carstvo Božije. 

Milo Đukanović (Foto: Jutjub)

Piše: Velimir Eraković

I mi treba da vjerujemo da jeste tako. I niko ne treba da sumnja da jeste tako. Jer u mojim Banjanima rodnim postoji odavno izreka da se Božja ne poriče. 

Ali eto draga braćo i sestre, postoje oni koji bi ovih dana da nam uzmu našu vjeru, i da je prilagode svom bilesnom, nadasve materijalističkom poimanju svijeta. Postoje oni koji bi da nam zabrane da se pričešćujemo i da u Crkve idemo. Reče večeras neki Mugoša, poslušnik Mila Đukanovića kako ne bi valjalo da ljudi idu u Crkvu za Vaskrs jer se ne poznaju dovoljno? Pa može li pitam ja vas ovo čovjek koji se smatra uopšte normalnim da ovo  izjavi? Znači svi oni koji odlaze u super i hiper markete se poznaju? Svi koji rade na građevinama po CG ovih dana se poznaju? 

Šta ne shvata u stvari ovaj zlosrećnik. On ne shvata da se svi mi koji vjerujemo poznajemo. Poznajemo jedni druge, jer smo jedni drugima ne stranci, već smo braća i sestre u Hristu, i to je ono što nas povezuje. A on ne zna jadna mu majka, da brat u Hristu nikada ne bi naudio svome bratu, da se braća u Hristu čuvaju i paze jedni druge, od svega pa i od ove pošasti, i da to rade bolje nego što to rade Mugoša i slični njemu, zbog čijeg su se nemara zarazili ovim virusom mnogi zdravstveni radnici. 

Braćo i sestre, nakon svega što nam se dešavalo, nakon svega što smo prošli, nama je jedina nada i oslonac bila vjera i Crkva. Zato mi sada moramo još jače nego ikada ranije pokazati da smo svojoj Crkvi privrženi, jer naum Mila Đukanovića jeste zloslutan, on želi da našu SPC progna iz Crne Gore, da oduzme naše svetinje, i da napravi svoju partijsku Crkvu, kojoj u središtu neće biti Hristos već dolar, evro, funta ili neka druga valuta! 

Zato vjerni narode, složno uz naše duhovne vođe. Pratite njihove savjete! Slušajte ih i nećete pogrešiti.Hristos Voskrese, Vaistinu Voskrese!

Živjeli svi naši čestiti sveštenici i monasi, koji se ovih dana mole za spas duše i tijela naših! 

Ostale tekstove Velimira Erakovića mo0žete čitati u rubrici STAV.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA