Najnovije

Postoji oružje koje može da izmeni ponašanje vojske i civila i onesposobi ih za akciju

Pre nekoliko godina mediji u SAD su izveštavali da su neki zaposleni u američkoj ambasadi u Kini i na Kubi napadnuti mikrotalasnim oružjem i da su pretrpeli povrede mozga.

Ilustracija (Foto: pixabay. com)

Istraživanje je utvrdilo da izlaganje svim izvorima mikrotalasnog zračenja – uključujući 5G, Blutut, zračenje mobilnih telefona i WiFi  – može poremetiti krvno-moždanu barijeru, prouzrokovati njeno pucanje i ubiti moždane ćelije, kao i da može izazvati brojne nepoželjne simptome, zdravstvene probleme i povećati rizik od raka.

Ovo međutim nisu nikakve novosti. Si En En-ov specijalni izveštaj iz 1985. godine govori o upotrebi elektromagnetnog frekvencijskog oružja u vojsci, kao i o njegovom testiranju za daljinsku kontrolu ljudskog ponašanja.

Intervjuisani naučnici, među kojima je i dr Robert Beker i dr Ros Edej, objašnjavaju kako su elektromagnetna polja i radio-frekvencije testirani i kao oružje protiv mašina i kao oružje protiv ljudi, kao i protiv terorističkih napora tokom hladnog rata.

U to vreme, Rusija je bila na čelu ove tehnologije, sa uređajem iz šezdesetih godina prošlog veka nazvanim LIDA, korišćenim na psihijatrijskim pacijentima radi promene raspoloženja i ponašanja emitovanjem pulsirajućih EMF, toplota, zvuk i trepereća svetla, kao oblik kontrole uma.

„Određene vrste slabih elektromagnetnkih signala deluju baš poput droge“, izjavio je vladin naučnik za Si En En.

Sličnim radom, dr Hose Delgado postigao je bihevioralnu kontrolu uma putem radio-frekvencija usmerenih na mozak životinja i ljudi.

Istražujući dublje, Hose je otkrio da EMF i RF izazivaju halucinacije, otežavaju rasuđivanje, menjaju moždane funkcije i utiču na intelekt.

Srbija počela da proizvodi ključni lek protiv korone! Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Webtribune.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA