Najnovije

NEVIĐENO ČAK I ZA VREME SUBOTIĆA! Da li je LJuba Pantović bolja majka od Anabele Atijas?!

Kada je Anabela Atijas ušla u "Zadrugu", niko nije ni slutio u kom pravcu će ovaj rijaltida da krene. Ona je nakon ulaska rekla da je njen motiv za ulazak u rijaliti lične prirode, to jeste da je ona želela auditorijumu koji prati rijaliti da pokaže ko je ona zapravo, ali nekoliko nedelja nakon njenog ulaska mi svedočimo porodičnim svađama koje nisu viđene u "Zadruzi" čak ni za vreme Subotića.

LJuba i Anabela (Foto: Jutjub)

Nakon što je Anabela fizički nasrnula na svoj zeta Marka Miljkovića, kontaktirali smo poznatog psihijatra Jovana Marića kako bismo se raspitali, kako cela situacija može da utiče na psihičko stanje Lune Đogani, a on nam je tom prilikom rekao da se radi o autoritativnoj majci koja nije imala pravo da svoje bračne probleme otkirje svojoj kćerki Luni, jer je ona imala pravo da kao dete odrasta u iluziji da su joj oba roditelja savršena.

Dušan Veličković je na osnovu natalne karte Đoganijeve rekao da Luna ima autoritativnu majku i potvrdio mišljenje psihijatra, kao i da zbog toga ona ima zastoj u razvoju kao ličnost, zbog čega nikada neće imati samopouzdanje. Sve to ima za posledicu njene ishitrene poteze u "Zadruzi" i izjave zbog kojih se nakon toga kaje.

Nakon što je juče Anabela nasrnula i na kćerku Lunu i to na veliki praznik, svi su ostali u šoku, a Gagi Đogani je jutros u razgovoru sa kćerkom rekao da smatra da su oni gori od Subotića.

- Uvek sam se smejala Subotićima, nisam mogla da verujem šta rade, a ja sam se našla u goroj situaciji - rekla je Luna.

Podsećamo da je LJuba Pantović u prošloj sezoni "Zadruge" ušla u rijaliti kako bi izgladila odnose sa ćerkom Aleksandrom Subotić, što je na kraju i uspela, a takođe i kako bi raskrinkala svog bivšeg zeta Davida Dragojevića koji je u to vreme bio sa Anom Korać, zbog koje je ostavio Aleksandru, a da sa njom nije ni zvanično raskinuo. Podsećamo  i da je LJuba uspela u svojoj nameri, sa ćerkom je i dalje u dobrim odnosima.

LJuba i Anabela su se čak srele u emisiji Ognjena Amidžića, neposredno pred LJubin ulazak u rijaltiti u prošloj sezoni.

One su tom prilikom učestvovale u psihološkom testu. Svako je morao da izabere čovečuljka, od njih dvadeset koji su bili raspoređeni na krošnji jednog drveta.

LJuba je izabrala čovečuljka koji je nosi jednog na leđima i pomagao mu.

- Uvek sam pomagala ljudima i uvek ću - rekla je LJuba, a Anabela je zatim izabrala onog koji je bio na vrhu drveta.

- Volim da zamislim sebe na vrhu, to mi daje snagu - rekla je Anabela.

- Do vrha se lako stiže i sa ove moje pozicije, mislim da to nije tako bitno - presekla je LJuba njeno izlaganje.

- Dosta sam ja bila dole - dodala je Anabela pomalo ogorčeno.

Da li Anabela koristi ovaj rijaliti kako bi izlečila svoje frustracije ili je ona zaista majka odbačena od svog deteta i nedovoljno uvažavana od svoje dece?

Pročitajte OVDE  kako je izgledao taj skandal, pogledajte video.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA