Najnovije

CRNA GORA U ŠOKU: Evo šta je Milo tražio da NATO pošalje u Crnu Goru (VIDEO)

Režim Mila Đukanovića odbio je pomoć Srbije koja je bila spremna da donira respiratore Crnoj Gori, ali je zato zatražio pomoć NATO u borbi protiv pandemije. Marko Milačić, lider Pravde Crne Gore, objašnjava da je spisak zahteva koje je Đukanobvićev režim uputio NATO-u ponižavajući za Crnu Goru.

Pored respiratora Crna Gora moli NATO da im pošalje 4 000 peškira, krevete i prostirske, papirne ubruse, alkohol za dezinfekciju i slično.

- To je priznanje kapitulacije jedne na papiru suveren države. Mogu da razumem da traže pomoć u respiratorima i nekim komplikovanim aparatima, ali da tražimo pomoć u peškirama i prostirkama to je stvarno van pametu i to je najbolji pokazatelj u kakvom je stanju država Crna Gora i njen zdravstveni sistem – rekao je Milačić.

Milačić kaže da je korišćenjem mera uvedenih zbog pandemija Đukanović pojačava represiju nad neistomišljenicima i medijima i u emisiji navodi niz primera obračuna sa protivnicima režima. 

Milačić podseća da je Milo Đukanović i pre pandemije bio uzdrman protestima, a da će nekon pandemije i posledica koje slede Đukanović posle 30 godina izgubiti vlast. 

On sumnja da su mere koje se primenjuju u mnogim državama zaista neophodne i navode primere niz stručnjaka koji tvrde da korona nije toliko opasna i da nema potrebe zaustavljati cele države i stavljati u karantin milijarde ljudi na planeti.

Posledice pandemije će imati stravične ekonomske posledice, više o tome saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA