Najnovije

U DOBA MASKI, SVE MASKE SU SPALE! Lekari besni: Vučiću, kako te nije sramota?! Mi smo za tebe topovsko meso! (VIDEO)

Povodom izjave predsednika Aleksandra Vučića kako nije ništa strašno što su mnogi zdravstveni radnici zaraženi, oglasio se doktor Zlaja Bokun, koji je na svom Fejsbuku napisao da su ga školovi roditelji, a da ga je država terala šest godina da volontira čekajući posao, te da nikome nije dužan ništa.

Aleksandar Vučić (Foto: predsednik.rs)

Niste ni ti ni država mene školovali, mene su školovali moji roditelji, a država koju ti u svom bolesnom narcizmu voliš da personifikuješ me terala da volontiram šest godina čekajući posao. Nikome, pogotovo ne tebi, a ni državi ništa ja nisam dužan. Vratio sam i ako je šta bilo hiljadama neprospavanih dežurnih noći, desetinama hiljada izlečenih pacijenata i ostajanjima po 40 sati u bolnici, donacijama koje su na moj brk u tu bolnicu stizale, uvođenjem najsavremenijih operativnih metoda za koje sam se samostalno od svog novca edukovao u inostranstvu, ispravljajući greške sistema koji ste ti i tebi slični implementirali decenijama - napisao je doktor.

Bokun je rekao kako nas je Vučić sve "gurnuo kao topovsko meso da u najlon kesama i "made in China" maskama budemo pioni u imaginarnom ratu".

- Samo ti još ostalo da kao tvoj "otac" budeš "vojvoda", žrtve ti ionako nikad nisu bile bitne, jer tvoja sorta empatiju i odgovornost ne poznaje. Ne možeš više ni da izdrziš da ne kažeš šta misliš o nama, svaka reč te odaje. Medicinari moji, ako vam slučajno do sad nije bilo jasno, mislim da su u doba maski sada sve maske pale - zaključio je on.

Podsetimo, Vučić je za zaražene zdravstvene radnike rekao: “Ništa to nije. Znate, kao kad imate rat, najveći broj vojnika će da pogine. Te ljude školujete, ceo život u njih ulažete sve vreme, trudimo se da do rata ne dođe, ali kad dođe do rata… pa čekajte, ceo život vas plaćamo da budete vojnici.”

Kako je srpska vlast obmanjivala građane o opremi i testovima saznajte OVDE.

Izvor: direktno.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA