Najnovije

“SRBIJA MORA DA UĐE U VOJNI SAVEZ SA SILAMA ISTOKA!“ Miša Vacić odgovarao na pitanja naroda (VIDEO)

Kao i što je najavljeno, predsednik Srpske Desnice Miša Vacić je u uključenju uživo na društvenoj mreži Fejsbuk, odgovorao na pitanja naroda koja su postavljali u proteklih nedelju dana. Pitanja su pristigla putem zvanične stranice Srpske Desnice na Fejsbuku, a Vacić se potrudio da odgovori na većinu od 169 koliko je postavljeno. Kako saznajemo, na ona na koje nije stigao – biće odgovoreno u najkraćem mogućem roku.

Miša Vacić (Foto: Jutjub)

Lider Srpske Desnice je istakao da se ova politička partija zalaže za iseljenje NATO kancelarije iz zgrade Ministrastva odbrane Srbije, kao i da su prvi pokrenuli inicijativu i zahtev za iseljenje koji je predat minstru Vulinu.

„Mi smo statusno vojno neutralna zemlja. Srpska Desnica se zalaže za saradnju sa silama istoka, za ulazak Srbije u vojne saveze sa Rusijom, prvenstveno mislim na saradnju sa ODKB-om. Jasni smo kada kažemo da NATO kancelarija mora da se iseli iz Ministarstva odbrane jer je NATO zločinačka organizacija, koja je izvršila agresiju nad našom držvom, nad vojskom i nedužnim civilima.“

Veliki broj pitanja bio je upućen u vezi sa migrantima, te je Vacić naglasio da je Srpska Desnica jedna od najglasnijih političkih stranaka koja se strogo protivi ulasku migranata.

„Pre svega, zalažemo se da naš narod ostane u Srbiji, da Srbija intezivira ekonmsku stabilnost i da ne postoji više razlog da naši ljudi napuštaju svoju otadžbinu, ali prvenstveno se zalažemo da se stopira dolazak migranata u Evropu koji su pretežno vojno sposobni muškarci. To su ekonomski migranti, to je invazija verskog oblika, svi su muslimani, vojno sposobni koji dolaze sa ciljem da bi pokorili Evropu. Insistiramo na sistemu koji će onemogućiti njihov ulazak, i pozvali smo predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića da zatvori granice, što je i učinio, ali smatramo da ista mera bi trebalo da ostane na snazi i nakon vanrednog stanja koje je uvedeno zbog pandemije kovida-19.

Govoreći o uvođenju mera Vlade Srbije predsedik Srpske Desnice je bio jasan da ih je neophodno poštovati, jer isključivo disciplinom može da se pobedi korona, a to je bio i slogan kojim su članovi Desnice pozivali narod Srbije da ostane u svojim domovima, tokom vanredne situacije.

„Srpska Desnica je organizovala na nivou svih odbora dobrovoljce koji su se kao volonteri uključili da pomognu ugroženim kategorijama.“, rekao je Vacić, dodajući da je zahvalan Rusiji i Kini na pomoći koju su uputili našoj državi. „Posebno smo zahvalni našoj braći iz Kine i Rusije koji su poslali velike količine medicinske pomoći, i koji su svoje stručnjake stavili na raspolaganje Srbiji da bismo što brže prevazišli situaciju sa korona virusom, i efekat je više nego vidljiv – jer je Srbija definitivno bila jedna od najorganizovanijih država, i da smo kroz restrektivne mere uspeli da se obračunamo sa ovim nevidljivim neprijateljem. Takođe, zahvalio bi se svakoj državi koja je na neki način pomogla Srbiji.“

Po pitanju izbora Miša Vacić je komentarisao da ne želi da licitira kada će biti datum održavanja, odgovorivši da je po njemu realno da budu u septembru ili oktobru, ali da je Srpska Desnica, pre početka uvođenja vanredne situacije, krenula u snažnu kampanju, koja će biti samo intevizirana, sa ciljem da donese pobednički rezultat.

Takođe, vođa desničara je odgovarao na pitanja kako će se pomoći srpskom seljaku, malim privrednicima, majkama i mnogodetnim porodicama. Odgovore na ova, ali i još mnoga pitanja možete pogledati na snimku uživo uključenja na sledećem linku:

Posted by Srpska desnica on Tuesday, April 21, 2020

Mustafa, Haradinaj i Veselji formiraju novu vladu u Prištini! Više o tome OVDE.

Izvor: nacionalist.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA