Najnovije

NE TAKMIČI SE ZA POBEDU?! Kristijan ulazi u Zadrugu 4, ali ovaj detalj ugovora je svima promakao!

Kristijan Golubović je uzdrmao javnost prvim pojavljivanjem, nakon odležane kazne zatvora, u emisiji Ognjena Amidžića "Ami DŽi Šou".

Kristijan Golubović (Foto: Jutjub)

Ubrzo potom je i saopšteno da će Kristijan učestvovati u narednoj četvrtoj sezoni "Zadruge", te se i sam navodno oglasio povodom ulaska.

Međutim, ono što nikome nije jasno je to da je izvor prilikom izjave domaćim medijima navodno rekao da je Golubović potpisao šestomesečni ugovor, a rijaliti traje duže od 9 meseci.

- Kristijan je pre tri dana potpisao šestomesečni ugovor s produkcijom popularnog rijalitija na 150.000 evra, od čega će 50.000 evra dobiti unapred. Takođe, osim toga, postigao je dogovor i da dobija mesečni honorar u iznosu od 25.000 evra za učešće u rijalitiju - ispričao je izvor blizak ovom takmičaru. Kako je dodao, u ugovoru postoje klauzule kojih se obe strane moraju pridržavati.

- Kada istekne tih šest meseci, Kristijan će moći da produži ugovor na preostala tri jer će i četvrta sezona rijalitija trajati devet meseci. Ako ne bude želeo da ostane u rijalitiju, moći će da izađe, bez obaveze da plaća kaznene penale. Ali ne samo to, produkcija ga neće ni tužiti ako pre isteka inicijalnog ugovora napusti "Zadrugu" - ispričao je dobro obavešten izvor.

Pročitajte OVDE   zašto su gledaoci zgroženi snimkom iz Zadruge.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA