Najnovije

Privođenje

Antisrpska histerija je u CG vidljiva na svakom koraku. Stanje u zemlji je nalik onom stanju koje je vladalo u hrvatskim krajevima 30ih godina dvadesetog vijeka. Mržnja koja je dugo bila pritajena, skrivena, zamotana u oblande, počela je da kulja.

Amfilohije (Foto: Jutjub)

Piše: Velimir Eraković

Naročito se ta mržnja prema Srbima i svemu srpskom manifestuje na dva načina. Prva manifestacija jeste napad na SPC, i njenu mitropoliju, koja je čisto radi čitalaca da napomenemo izgradila Crnu Goru kroz vjekove, ali izgradila je na postulatima kosovskog zavjeta, što je svakako razlikuje od provizorijuma Montenegro koji je 21 maja 2006 godine nastao na ljigavom antisrpstvu. I zbog toga ovih dana kerberi Mila Đukanovića šalju pozive našem čestitom Mitropolitu Amfilohiju da dođe u policijsku stanicu. Ali naš Mitropolit ne bi bio to što jeste kada bi se povinovao njima takvima, nikakvima! Poručio im je Mitropolit Amfilohije onako kako i trebuje: Dođite pa me uhapsite! Ako smijete! Meni ne pada na pamet da dolazim u komunističke memljive policijske stanice! Da pojednistavimo, Mitropolit im je rekao SIKTER! I tako i treba, jer oni Mitropolita ne smiju privesti, jer znaju da bi to bio početak njihovog kraja, i da ih ne bi spasila nikakva korona, jer ne bi bilo te sile koja bi spriječila narod da oslobodi svoga Vladiku! TAČKA

Drugi napad ciljano ide ka predstavniku srpskog naroda u CG, čovjeku koji vodi pravu srpsku integracionslističku politiku, Andriji Mandiću. Ni ti napadi nisu od juče, prošao je Mandić i prolazi kroz golgotu, ali ne odustaje, i to je odlika pravog Srbina iz CG, u skladu uostalom sa sloganom stranke i koalicije koju predvodi a on glasi nema povlačenja nema predaje. Nema je i neće biti, štaviše siguran sam da će u doglednom vremenu Andrija Mandić biti čovjek koji će biti na čelu Crne Gore, koji će svojim djelovanjem dovesti do toga da se Crna Gora okrene svojim tradicionalnim prijateljima, da povuče priznanje Kosova i Metohije i ukine sankcije Rusiji. 

Zbog svega navedenog, Mitropolit i Andrija Mandić su uvjek prvi na udaru antisrpske vlasti, ali uskoro tu istu vlast očekuje protivudar, koji će u konačnom dovesti do njihovog političkog kraja. I u to nema nikakve sumnje. Biće Crna Gora ako ne skroz srpska a ono I SRPSKA!

Energija i želja naroda da nešto promeni nikad nije bila veća! Đukanović je najveća pošast i kleptoman u istoriji CG! Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA