Najnovije

NEIDENTIFIKOVANI NAPADI ODNOSE SVE VIŠE ŽIVOTA: Američki vojnici počeli misteriozno da nestaju po Siriji!

2 američka vojnika nestala su u sirijskoj provinciji Deir Ezor nakon napada na njihovo vozilo blizu naftnih polja Omar, javili su sirijski državni mediji.

Američki vojnik (Foto: army.mil)

„Dve američke trupe napadnute su u ponedeljak u istočnoj selu Deir Ezor, jer njihova sudbina još nije bila poznata, otkrili su civilni izvori iy Deir Ezora.

Izvori su ukazali novinaru SANA-e da su nepoznati napadači napali humer vozilo koje je prevozilo američke okupacione trupe dok je putovalo od polja Al-Omar do polja Al-Tanka gde je pronađeno vozilo potpuno uništeno i spaljeno.

Prema izvorima, sudbina vojnikae još uvek nije poznata.

Ranije ovog meseca, oficir američke vojske i dva pripadnika Sirijskih demokratskih snaga (SDF), podržanih od SAD-a, ubijeni su u zasedi koju su izvršile nepoznate osobe u blizini Al-Vasija u Deir Ezoru”, navodi se u izveštaju novinske agencije SANA.

Ovo je treći izveštaj ove vrste u poslednjih nekoliko nedelja. Ranije su SANA i drugi arapski mediji tvrdili da je nekoliko američkih trupa ubijeno u napadima neidentifikovanim pucnjima na severoistoku Sirije i na istočnoj obali Eufrata. Svi ovi izveštaji ostaju nepotvrđeni od strane Pentagona. Moguće je da su ovi ubijeni „američki vojnici“ bili samo privatni vojni izvođači iz SAD-a. Dakle, Pentagon nije dužan da prijavljuje ove žrtve.

Koliko je Srbija uložila u naoružanje saznajte OVDE!

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA