Najnovije

PRETNJA – Doktorsko veće Francuske preti profesoru Didije Raulu suspenzijom? U ratu sa farmakomafijom?!

Kolegijum doktora Francuske šalje javno upozorenje da lekovi koji se prepisuju izvan protokola protiv koronavirusa mogu rezultirati suspenzijom doktora. Didijer Raul, koji podupire upotrebu hidroksiklorokina i azitromicina, objašnjava zašto to ne utiče na njega.

Didije Raul (Foto: Jutjub)

Nacionalno veće doktora Francuske obratilo se javnosti na društvenim mrežama sa sledećom porukom:

Upozorenje protiv eksperimentisanja s tretmanima protiv  KOVID  19: “Ovaj podsetnik na pravila na snazi, namenjen je svim doktorima koji krše ta etička pravila, bez obzira na njihovu stručnost, specijalnost i ugled.”

Odgovor je odmah stigao

„Ne brinu me pretnje Doktorskog veća. Registrujem se pod uredbom od 25/03. Doze hidroksiklorokina propisane na IHU su uobičajene doze, koje se primenjuju pod nadzorom. Azitromicin je zlatni standardni tretman respiratornih infekcija”, napisao je profesor Didije Raul na Tviteru.

Upozorenje: 23. aprila Doktorsko veće upozorio je “dvadesetak” doktora koji testiraju na svojim pacijentima bi-terapiju protiv Kovid-19, čijadelotvornost prema Veću, nije dokazana, apelirajući ih da ne ” nude lažne nade za izlečenje”. Imena profesora Didije Raula, kao i njegovih kolega koji praktikuju bi-terapiju nije direktno pomenuto, ali je očigledno ko je cilj.

“Prijave o nedokazanom tretmanu koji se proširio u javnom prostoru se multipliciraju”, objasnio je Žan-Marsel Murže potpredsednik Nacionalnog doktorskog veća agenciji AFP. Svaka klinička studija, koja se odnosi propisane lekove, mora dobiti odobrenje Nacionalne agencije za sigurnost lekova (ANSM), kao i od etičkog tela, te Odbora za zaštitu pojedinaca.

Nekoliko se doktora poslednjih dana obratilo javnosti kako bi “empirijski” potvrdili delotvornost lečenja svojih pacijenata sa simptomima Kovid-19. Između ostalih, govorimo o profesorima Didije Raulu i Kristijanu Peroneu.

Za kraj ćemo napraviti malu komparaciju lekova koji se koriste za lečenje zaraženih koronavirusom. Profesori Didije Raul i Kristijan Perone, i još nekoliko francuskih doktora koriste dva široko poznata leka.

Prvi je antibiotik azitromicin, otkriven u bivšoj Jugoslaviji (Hrvatska) od strane voditelja tima Slobodana Dokića, kojeg su činili Gabrijela Kobrehel, Gorjana Radobolja-Lazarevski i Zrinka Tamburasev. Azitromicin je patentiran 1981. godine i do danas je jedan od najboljih antibiotika u svetu. Svaki osmi Amerikanac, bar jednom u godini koristi ovaj antibiotik. Zbog isteka patenta vrlo je jeftin, a tiče dostupan svima.

Drugi lek hidroksiklorokin se koristi skoro 80 godina za lečenje malarije. Identično azitromicinu u SAD-u, ovaj lek se koristi masovno u Africi.

Cena azitromicina na zapadu iznosi oko 8 evra po kutiji od 6 tableta. Hidroksiklorokin takođe košta oko 8 evra. Dakle oba leka koja se koriste u bi-terapiji koštaju 16 evra, a koja su potvrdila delovanje na 2800 lečenih pacijenata profesora Raula.

Pročitajte OVDE   kakva je nova izjava Bila Gejtsa šokirala svet.

Izvor: logicno. com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA