Najnovije

NIKO NE ZNA KOLIKO JE ZARAŽENIH! Crnoj Gori preti kataklizma!

Naš mali provizorijum Montenegro suočava se sa još manjim ali opasnim protivnikom zvani korona virus. Kao i uvjek u kriznim vremenima naša vlada i naš mili predsjednik su postupili onako kako samo oni umiju.

Milo Đukanović (Foto: Jutjub)

Više: Velimir Eraković

Naime za predsjednika nacionalnog koordinacionog tijela postavljen je čovjek koji se bavio sadnjom krompira, dok je struka suštinski potpuno zanemarena. Ministarstvo zdravlja nam pak vodi ekonomista, dok se umjesto testiranja što većeg broja građana, sprovodi diktatorska kampanja zatvaranja ljudi u kuće, i to antiustavno. Naime niko ne bi imao ništa protiv da je uvedeno vanredno stanje, da je skupština to izglasala ili da je savjet za bezbjednost zajedno sa svim akterima političkog života to uradio. Ali ne, nama je neformalno vanredno stanje i policijski čas uveo govedar! Tačka! 

Tako je za tren pao mit o Milu kao velikom vođi. Ne slušajući Mugošu i direktora KBC Erakovića, uletio je u pakao Korone iz kojeg se teško izlazi. Nikako. Najveće poniženje je doživeo tražeći medicinske ubpuse. Ali on se ne umije ni zadtiđet. Premalo testera im da bi znali ko je sve zaraženi. Jedin bolesna djeca su u Crnoj Gori. Sprema se kataklizma.

No, ostavimo se sada toga, da pređemo na drugu stvar. Naime, činjenica je da je provizorijum Montenegro odbio pet respiratora koje je Srbija bila spremna da joj pokloni. Isto tako je činjenica da provizorijum Montenegro prosi kod svojih NATO partnera sapune i peškire? Hmmmm, zaboravio je predsjednik Vlade vjerovatno da isprosi i toalet papir,  jer je vrlo potreban naročito nakon njihovih svakodnevnih izjava, treba sve to pobrisati da ne ostaju fleke! E sada, pošto, kako smo već pomenuli, prose sapune i peškire od NATO-a, kojeg usput budi rečeno boli ona stvar za Montenegro, jer su se o svom jadu zabavili, onda bi našoj ludoj vladi bilo bolje da te iste sapune peškire nabavi tako što će natjerati monopoliste Voli i Laković da iste nabave u velikim količinama i da ih doniraju. Em će ispasti da mogu da kontrolišu monopoliste, em se neće ponižavati i kaljati nam obraz pred svijetom. Mada oni nam obraz svakako kaljaju već 30 godina pa možemo reći da ovo nije iznenađujuće. Tako je za tren pao u vodu mit o Đukanoviću kao velikom političaru. Zamislite kad tražimo medicinske ubruse i testere. Niko ne zna koliko je zaraženih u Crnoj Gori, kojoj prijeti katklizma uskoro.

Takođe, pokazala je ova što bi u karantinu smješteni Nebojša Medojević rekao #luda_vlada, da i u ovim kriznim vremenima ne može da djeluje bez antisrpstva, pa tako imamo napade na SPC i na DF. Nisu se čak ni udostojili da se Crkvi zahvale zbog spremnosti da ustupi svoje kapacitete za karantin, kao ni na donaciji za dva respiratora. Katoličkoj i islamskoj zajednici su se uredno zahvalili za mnogo manje. Iznenađujuće? Ne, nikako! Očekivano! Ali eto, sve će ovo jednom proći, dan će bez korone doći, pa ćemo se opet pogledati u oči!

Trgovina droge i cigareta najunosniji posao! Više o tome OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA