Najnovije

PUTIN I TRAMP PROTIV NOVOG SVETSKOG PORETKA: Finalna bitka!

Pred svima nama je nepoznato sve što nas očekuje i to je i uzbudljivo i zastrašujuće. Dugoročno uzbudljivo, ali kratkoročno veoma zastrašujuće. Sva carstva na kraju umiru i mi smo upravo u terminalnoj fazi smrti Novog svetskog poretka koji se neće oporaviti od igre ruskog ruleta koju je igrao, jer joj je Vladimir Putin predao napunjen pištolj i on je potegnuo obarač.

Vladimir Putin i Donald Tramp (Foto: flickr. com)

Piše: Sylvain LAFOREST

Živimo u uzbudljivim vremenima

Poslednjih nekoliko nedelja stavili su sve na svoje mesto za poslednju bitku. Postoji toliko različitih činjenica i događaja, levo i desno, i trudiću se da učinim sve što mogu da ostanem metodičan u ovom komplikovanom izlaganju. Budite sa mnom, ja se borim tri nedelje sa ovim člankom zbog sulude količine dodatnih detalja koje svaki dan pruža. Možda je bio pogrešan trenutak prestanka pušenja, ali uživam u dobrom izazovu.

Pad dolara

Potrebno je malo konteksta. Koncept Novog svetskog poretka jednostavno je želja nekolicine međunarodnih bankara koji žele ekonomski i politički da vladaju čitavom planetom kao jedna srećna porodica. Proces je započeo 1773. i ako je prošao kroz značajne promene tokom godina, ali koncept i cilj nisu promenili ni jotu. Na nesreću za njih, međunarodnim bankama koje pljačkaju planetu američkim dolarom od 1944. godine sada preti hiperinflacija, jer se njihova štamparija godinama rotira kako bi pokrila apsurdnu potrošnju za održavanje naftno-ratnih resursa koje su u konačnici svi izgubljeni. Kako bi sprečili ovu nadolazeću hiperinflaciju, oni su pokrenuli virusni napad na četiri zemlje (Kinu, Iran, Italiju i sada Sjedinjene Države) kako bi širili paniku među stanovništvom, uz dragocenu pomoć svojih sramotnih medija. Iako se ovaj virus korone ne razlikuje od bilo kog novog virusa koji napada ljude svake godine, medijska zastrašenost potakla je ljude da se dobrovoljno izoliraju kroz strah i teror. Neki su izgubili posao, kompanije bankrotiraju, panika je stvorila pad na berzama koji je ispraznio novčanike i osušio imovinu, rezultirajući sa nekoliko triliona virtuelnih dolara sa tržišta kako bi se oslobodio pritiska na valutu.

Za sada je dobro, ali sve drugo je pošlo po zlu u ovom očajnom i krajnjem banzaiju(tradicionalni japanski uzvik koji ima vrednost od 10.000 godina). Vrhunski virolog na planeti je potvrdio da su Kinezi koristili hlorokin sa spektakularnim rezultatima za lečenje pacijenata, a zatim je poboljšao svoj čarobni napitak dodavanjem pneumoničnog antibakterijskog sredstva zvanog azitromicin i spasio svih svojih prvih 1000 slučajeva, osim jednog. 

Donald Tramp je odmah nametnuo isti tretman borbom protiv vlastite Federalne uprave za lekove, koju je kupila i koja je bila u vlasništvu Duboke države. To je prisililo sve medije da razgovaraju o Čudesnom eliksiru dr Didijera Raoulta, potpisavši nalog za smrt zbog našeg poverenja u sve zapadne vlade, njihove medicinske agencije, Svetsku zdravstvenu organizaciju i medije koji su pokušavali da unište reputaciju besprekornog lekara, a istovremeno su izmislili « opasne nuspojave »gotovo uvredljivog leka koji se 60 godina koristi za lečenje malarije.

Nedaleko u Nemačkoj, međunarodno hvaljeni dr. Volfgand Vodarg primetio je da je nastala panika potpuno beskorisna, jer ovaj virus nije ništa drugačiji od ostalih koji nas pogađa svake godine. Ovo je bila neverovatna pobeda Trampa i opšte populacije na društvenim medijima, koji su zajedno izložili patološke laži službenih kanala komunikacije svake države Novog svetskog poretka. De fakto je kredibilitet ovih marionetskih vlada nestao u vazduhu, a iz oluje Italija će sigurno izaći iz EU odmah posle krize, što će pokrenuti domino efekat kroz sve zemlje EU i članice NATO. Moji prijatelji, globalizam je mrtav i spreman za kremiranje!

Kopanje ponora

Međunarodni bankari nisu mogli to da vide 1991. godine, kada su dominirali na 95% planete nakon pada Sovjetskog Saveza. Činilo se da ništa ne može zaustaviti njihovu krajnju misiju da ostvare svoj orvelovski san: uništiti nekoliko zemalja na Bliskom Istoku, proširiti Izrael i dobiti potpunu kontrolu nad svetskim naftnim tržištem, poslednjim delom njihove Xanadu slagalice na kojoj su počeli da rade u čitavom veku, počevši od Balfurove deklaracije 1917. godine.

Kada je Vladimir Putin postavljen za Rusiju, nije bilo naznaka da će se ponašati bolje od pijanog Jeljcina koga je zamenio. Bivši oficir KGB-a izgledao je kao izbor više vođen nostalgijom, a ne ideologijom, ali Putin je imao mnogo više aduta nego što je to ostavljao prvi utisak: rodoljublje, humanizam, osećaj za pravdu, lukav promašaj(namera), genijalnog prijatelja ekonomistu po imenu Sergej Glazjev koji je otvoreno prezirao Novi svetski poredak, ali pre svega, on je utelovio reinkarnaciju davno izgubljene ruske ideologije potpune političke i ekonomske nezavisnosti. Nakon nekoliko godina provedenih na isušivanju ruske močvare od oligarha i mafioze koju je njegov prethodnik spoticanja ostavio u tragu praznih boca, Vlad je zasukao rukave i počeo raditi.

Pošto su njegovi protivnici tokom 250 godina pljačkali planetu kolonizacijom osiguranom vojnom dominacijom, Vlad je znao da mora početi izgradnjom nepobedive vojne mašine. I jeste. Izmislio je različite vrste hipersoničnih raketa koje nije moguće zaustaviti, najbolje odbrambene sisteme na planeti, najbolje elektronske sisteme ometanja i najbolje avione. Zatim, kako bi se osigurao da nuklearni rat neće biti opcija, smislio je stvari od kojih se prave noćne more, kao što su Sarmat, Posejdon i Avangard, koje su sve nezaustavljive i sposobne da unište bilo koju zemlju za samo nekoliko časova.

Ruski predsednik Vladimir Putin, gestikulirajući tokom govora tokom godišnjeg sastanka sa najvišim vojnim zvaničnicima u Nacionalnom centru za kontrolu odbrane u Moskvi, 24. decembra 2019. Putin je rekao da je Rusija jedina zemlja na svetu koja ima hipersonično oružje iako je vojna potrošnja samo delić američkog vojnog budžeta. Sastanku prisustvuju ruski ministar odbrane Sergej Šojgu i šef Generalštaba Rusije Valerij Gerasimov.

Sa novim i neusporedivim arsenalom mogao je da porazi bilo koju NATO silu ili bilo koga od njenih punomoćnika, kao što je to učinio počevši od septembra 2015. u Siriji. Dokazao je svakoj zemlji da je nezavisnost od bankarskog sistema Novog svetskog poretka-NSP sada stvar izbora. Putin ne samo da je pobedio u sirijskom ratu, već je dobio podršku mnogih zemalja Novog svetskog poretka koje su odjednom prebacile na drugu stranu shvativši koliko je nepobediva Rusija postala. Na diplomatskom nivou, takođe je dobila moćnu Kinu sa svoje strane, a zatim je uspela da zaštiti nezavisne proizvođače nafte kao što su Venecuela i Iran, dok su lideri poput Turskog Erdogana i Muhameda Ben Salmana iz Saudijske Arabije odlučili da stanu na stranu Rusije, koja nije u stanju " Ne držim najbolju poker ruku, već čitav špil karata"!

Kraj zaključujem da Putin sada kontroliše celokupno moćno naftno tržište, nezaobilazni energetski resurs koji podmazuje ekonomije i vojske, dok NATO bankari mogu samo da gledaju, bez ikakvih sredstava da ga vrate. S neverovatnim rezultatima koje je Putin postigao u poslednjih pet godina, Novi svetski poredak odjednom izgleda kao kula od karata koja će se uskoro srušiti. Carstvo banaka je smrtno bolesno pet godina, ali sada je na morfijumu, jedva shvatajući šta se događa.

Tragedija i nada

Pošto nema nade za početak Trećeg svetskog rata koji se mora unapred izgubiti, poslednji banzaji je izašao iz grmlja u obliku virusa i usled toga, medijskog stvaranja lažne pandemije. Glavni fokus je bio izbegavanje katastrofalne hiperinflacije straobalno velike mase američkog dolara koju više niko ne želi, kako bi imali vremena da primene svoju kripto valutu iz virtuelnog sveta, kao da hronično neuspešni bankari i dalje imaju legitimitet da nastave da kontrolišu naše zalihe novca . Isprva se činilo da bi plan mogao uspeti. Tada je Vlad izvadio svoj revolver za pokretanje ruske igre sa ruletom, a bankari su mu pritiskali okidač.

Sazvao je sastanak sa OPEK-om(The Organization of the Petroleum Exporting Countries) i ubio cenu nafte odbijajući da smanji rusku proizvodnju, barelom na ispod 30 dolara. Bez ikakvog razmišljanja i sigurno još manje kajanja, Vlad je ubio skupu zapadnu proizvodnju nafte. Fed i druge centralne banke morali su ponovo ubrizgati sve dolare sa tržišta kako bi se izbegli pad i konačna katastrofa. Naši dragi bankari za sada nemaju rešenja.

U međuvremenu, Tramp je takođe pokucao na vrata gangsterima koji su nosili kravate. Dok su mediji izbegavali hlorokvin koji je ubijao koronu, staru pilulu osmišljenu za izlečenje malarije, Tramp je FDA nametnuo upotrebu ovog leka za spašavanje američkih zaraženih pacijenata. Mediji nisu imali drugog izbora osim da započnu razgovor o tome, što je pokrenulo lančanu reakciju: glavni direktori farmaceutskih kompanija  otpušteni su jer su upravo izgubili ugovor o vakcinaciji, zemlje poput Kanade izgledale su kao genocidne budale zbog toga što nisu koristile jeftine i uvredljive lekove, dok je jedno najstrašnije krivično delo vlade otkriveno u javnosti: Makronova vlada je u januaru 2020. proglasila da je hlorokvin štetan i zaustavila njegovu upotrebu, samo nekoliko nedelja pre izbijanja lažne pandemije! Ruski rulet je popularna igra zapadnih vlada ovih dana!

U subotu, 28. marta, Rusija je objavila da je stvorila sopstvenu ubicu korone  na osnovu čarobnog napitka dr Raoulta. Još jedan kozački udarac, ovaj put u veliku farmaceutsku vratnu arteriju, dok većina zapadnih zemalja sada mora da primenjuje lečenje dobrog lekara dr.Didijera Raulta ili da se suoči sa šamaranjem ruske pilule kojom spasava svoje građane. Putin se ovih dana bavi spasilačkim poslovima: u poslednjoj nedelji marta poslao je 15 vojnih aviona napunjenih lekarima i zalihama direktno u Severnu Italiju, nakon što je Češka republika blokirala avion za pomoć iz Kine. Saznat ćemo da se evropske zemlje plaše da će Kina ili Rusija pronaći istinu u regionu Lombardije, gde ljudi ne umiru od koronskog virusa, već verovatno od smrtonosnog koktel hibrida iz dve ranije vakcine za meningitis i grip, koja je ubrizgana u odvojenim kampanjama vakcinacije.

Šlag na tortu!

Rekao sam ranije da svakodnevica donosi neverovatne vesti. Pa u nedelju, 29. marta, najstresnije od svih pale su poput tone cigle na društvenim medijima: zatvoreni gledaoci saznali su da je Tramp preuzeo kontrolu nad Federalnim rezervama, a kojom se sada bave dva predstavnika državne blagajne. Od svih ludih vesti u poslednjih mesec dana, ova je daleko najbolja i najšokantnija. Nakon tri godine na vlasti, Tramp je konačno ispunio svoje predizborno obećanje o uklanjanju privatnih banaka iz američkih javnih poslova, okončavši tako vek iskorišćavanja američkih građana. On je zaustavio zloglasnu Blekrok investicionu grupu i počeo da kupuje važne korporacije za Fed, što znači da nacionalizuje komade ekonomije, a istovremeno izbegava pad tržišta implicirajući važne privatne investitore u sporazum.

Predsednik Donald Tramp gestikulirao je s DŽeromeom Pauelom, njegovim kandidatom za predsednika američke Federalne rezerve u Beloj kući u Vašingtonu, 2. decembra 2017.

Ovaj najhrabriji potez dolazi u ključnom trenutku i suočava nas sa spoznajom da su Vladimir Putin i Donald Tramp ujedinjeni i odveli čovečanstvo na raskršće Novog svetskog poretka i slobode. Kao što sam već ranije rekao, mislio sam da će se svet duboko promeniti između 2020. i 2024. godine, jer će ovo biti poslednje 4 godine ova dva heroja u političkoj moći njihovih naroda.

Novi svetski poredak je suočen sa dve najmoćnije zemlje na planeti i ova lažna pandemija sve je promenila. Pokazalo je koliko su očajni bankari, a ako ne želimo završiti s nuklearnim bojevim glavama koje lete u oba smera, Putin i Trump sada ih moraju zaustaviti.

Zaustavite BIS (Bank for International Settlements), Svetsku banku, MMF, Evropsku centralnu banku, EU, NATO, sada!!! Naš svet neće biti savršen, ali uskoro bi mogao postati mnogo bolji!!

Kako su ruski bezbednjaci likvidirali teroristu pročitajte OVDE!

Izvor: vajs.blogspot. com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA