Najnovije

ŠEŠELJ OTKRIO STROGO ČUVANU ISTINU IZA HAŠKIH ZIDINA: Planirali su da umrem u junu 2015, isto su uradili i Slobi!

Lider SRS Vojislav Šešelj, poznat po tome da nema dlake na jeziku, jutros je u jutarnjem programu, odakle se uključio iz svoje kuće u Batajnici, rekao da to što Hag praktikuje uskraćivanje lekarske pomoći srpskim zatvorenicima nije ništa novo.

Vojislav Šešelj (Foto: Jutjub)

Uslovi su jako loši u Hagu. I Slobodan Milošević na primer, u najmanju ruku su ga ubili uskraćivanjem adekvatne medicinske pomoći - rekao je.

Na pitanje voditeljke TV Hapi koja se osvrnula na slučaj generala Ratka Mladića koji je operisan bez znanja porodice i da niko ne zna zbog čega, Šešelj je rekao da u Ratkovom slučaju postoje čudne okolnosti.

- Došao je u lošem zdravstvenom stanju. Prvi put su otkrili da ima polip na debelom crevu, i čudi me da to nisu odmah uklonili. To je rutinska operacija koji se odmah uklanja, a to su odložili.

Neki razlog je postojao, a ćutali su - rekao je. Ako su mu uklonili polip, stvorili su neke probleme. U stomaku se skuplja velika količina vazduha tokom intervencije, koji vrši pritisak na organe i srce.

- Meni su čekali godinu dana od kada sam primetio krv u stolici, dok su me odveli na intervenciju - rekao je Šešelj. - Uklonili su mi i 20 limfnih čvorova. Spasili su me naši lekari. NJihovi su planirali da umrem u junu 2015. godine - rekao je.

Ispovest Kapetana Dragana pročitajte OVDE!

Izvor: happy.tv

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA