Najnovije

Smenjen pomoćnik gradonačelnika Novog Pazara zbog kritike Vučića!

Posle posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Novom Pazaru, u koji je doneo 13 respiratora, objavom na društvenim mrežama, reagovao je pomoćnik gradonačelnika i predsednik Asocijacije mladih SDA Sandžaka Emir Ašćerić, izjavivši da nije reč o pomoći, već o političkoj kampanji. Ni 24 sata posle toga, smenjen je sa funkcije drugog čoveka Novog Pazara, što je na društvenim mrežama obrazložio gradonačelnik Nihat Biševac

Vučić u Novom Pazaru (Foto: Jutjub)

- Jučerašnja poseta predsednika Republike Srbije Novom Pazaru za naš grad je, u ovim teškim trenucima, značila puno, a oni koji to neće da shvate sigurno nisu dobronamerni i samo žele da ovu veoma značajnu i dobru akciju omalovaže i iskoriste je za svoje sitne stranačke poene. Svaki pojedinac ima pravo da u svoje lično ime i ime političke opcije kojoj pripada priča šta god hoće i kad god hoće, ali je neprimereno to činiti sa pozicije pomoćnika gradonačelnika i na taj način unositi zabunu u javnost - navodi se u saopštenju na Fejsbuku.

Gradonačelnik je dodao da je nedopustivo da se ovakve stvari politizuju.

- Smatram da je nedopustiovo da u ovom trenutku bilo ko politizuje apsolutno svaki napor koji se čini na prevazilaženju trenutnog stanja i zbog toga sam jutros doneo odluku da u skladu sa Statutom Grada Novog Pazara razrešim dužnosti Emira Ašćerića, dosadašnjeg pomoćnika gradonačelnika. U isto vreme, poštujući naš potpisani sporazum pozivam Stranku demokratske akcije da predloži drugoga kandidata za ovu odgovornu i važnu funkciju - navodi se u saopštenju.

Pročitajte OVDE   čime je Srđan Nogo šokirao javnost.

Izvor: direktno. rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA