Najnovije

NAŠI GRAĐANI NA PUTU KUĆI: Avion "Er Srbije" upravo poleteo iz Vašingtona!

Još jedna humana misija "Er Srbije" upravo je u toku. Erbas A 330 našeg nacionalnog avio-prevoznika poleteo je iz Vašingtona sa 236 naših državljana i sutra, u ranim jutarnjim časovima, oni će bitu kod kuće, u Srbiji.

Avion Er Srbija (Foto: Jutjub)

Ovo je još jedan u nizu humanitarnih letova "Er Srbije".

Zbog pandemije virusa korona nacionalna avio-kompanija letela je više od 30 puta po tone i tone medicinske opreme za Srbiju, dovela je iz raznih krajeva sveta na stotine i stotine naših državljana, letela u gradove do kojih pre nije, kao što je Doha, a evo ih sada i u Vašingtonu!

Danas je neumorna i hrabra posada "Er Srbije" poručila sa oficijelnog Instagram profila: "Letimo na mesta na koja inače ne letimo. Naš poseban let za Vašington - Mi smo Er Srbija" , a evo ih sada, nekoliko sati kasnije, na pisti u Vašingtonu, spremni za povratak.

Još kada je 19. marta objavljeno da su međunarodni letovi obustavljeni, da će prevoz putnika privremeno prekinuti i naša avio-kompanija, iz "Er Srbije" je saopšteno da se svi resursi stavljaju na raspolaganje nadležnim državnim organima kako bi bile obavljene sve aktivnosti u interesu Republike Srbije.

Od tada do danas nijedna destinacija nije daleka za "Er Srbiju". Nizali su se letovi u Šangaj, Pariz, Frankfurt, Istanbul, Dohu, Berlin, Bratislavu, Moskvu, Larnaku, Solun, Berlin, Maltu, Abu Dabi, Bukurešt, Amsterdam, Varšavu...

A sve pod sloganom - "Sa srcem punim ljubavi za Srbiju".

Da li predsednik Srbije mora u karantin na 28 dana saznajte OVDE.

Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA