Najnovije

"MILO POVUCI SE, SEDI U AVION I IDI!" Knežević ima nove dokaze, obelodaniće prljave tajne Đukanovića! (VIDEO)

Ja sam snimak ''plave torbe'' prvo poslao Milu Đukanoviću da bi znao šta ga čeka. Nudim mu da se povuče sa vlasti i da napusti Crnu Goru. Bilo bi najpametnije za njega da se kao Jelljcin mirno povuče, sedne u avion i da ode. To ga molim u ime starog prijateljstva.

Milo Đukanović (Foto: Jutjub)

Ovo je u emisiji ''Klub A specijal'', saopštio odbegli bankar, direktor Atlas grupe dr Duško Knežević, odgovarajući na pitanje kako komentariše to što se u javnosti sve više spekuliše, da je odustao i zatajio sa objavljivanjem snimaka i dokaza koji ukazuju na visoku korupciju u državni organima.

- Svu dokumentaciju i snimke koje imam moram pametno da rasporedim...Ja sam rekao, da je sve ovo rat, a ne samo jedna bitka. Ta bitka se preklopila sa Zakonom o veroispovesti. Kada su počele litije i molebani ja sam shvatio da moram da podržim Crkvu. Sigurno je da imam svoj plan i program kako za predstojeće izbore. Drugo, na tim snimcima imam dosta ljudi koji su mi prijatelji, pa moram da vodim računa o njima. Tu su afere sa Brajovićem i afera sa torbom Mila Đukanovića. Imam i neke nove dokaze, tajne račune Mila Đukanovića. Takođe, imam dokaze koji su vezani za referendum, dokaz koji su od državnog i vitalnog interesa. Moram dobro da procenim, a posebno sa ljudima u Velikoj Britaniji koji mi daju podršku i koji su moji savjetnici. Režim Mila Đukanovića neću ostaviti na miru, neka svi oni koju sumnjaju u mene neka budu sigurni da ću ići do kraja, kazao je Knežević, koji je istakao da je u ovom momentu nemoguć njegov povratak u Crnu Goru, i da je njegov plan je da se vrati do kraja godine kada se završe parlamentarni izbori.

-Oni se plaše samog čina suđenja i iznošenja činjenica, tako da bi za njih bilo jako loše da ja dođem u Crnu Goru u izbornoj godini. Ne postoje te garancije koji oni meni mogu da daju da dođem, jer ja toj kriminalnoj družini i bandi ništa ne verujem, kazao je Knežević, ističući da je dobijao neke neformalne ponude da zaustavi sav proces razotkrivanja korupcije u Crnoj gori, ali da ne može sada da otkrivam imena.

-To su uglavnom strani investitori u Crnoj Gori, koji su zabrinuti za dešavanja u našoj državi i koji se plaše za svoj kapital. Reč je o nekoliko investitora sa Srednjeg istoka, kineski investitori. Oni su pokušali da mi ponude njihove dobre usluge, međutim ja sam sve to odbio, tvrdi Knežević.

Milačićeve reči Murinu odjekuju Crnom Gorom! Više o tome OVDE.

Izvor: Večernje Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA