Najnovije

POBUNA POČINJE! OBRADOVIĆ REKAO "NE" STRAHOVLADI: "Za mene policijski čas više ne postoji!"

Lider Pokreta Dveri Boško Obradović najavio je danas da će u subotu izaći na ulicu u 18 časova u protestsnu šetnju, naglasivši kako je to njegov „lični čin pobune protiv ove vlasti“ i da „kad nepravda postane zakon – pobuna postaje naša dužnost!“

Boško Obradović (Foto: Jutjub)

„Za mene policijski čas više ne postoji, sve dok plaćenici SNS koji se slobodno šetaju i orgijaju po Srbiji u to vreme ne budu uhapšeni i kažnjeni. Zato izlazim na ulicu i protestujem protiv ovljujući da u subotu, 2. maja u 18 časova, kao građanin, izlazi na gradski trg Čačku.

„To je moj lični čin pobune protiv ove vlasti. Ovo nema nikakve veze sa politikom niti je ovo bilo kakav stranački skup. Ne pozivam nikoga drugoga, ne pozivam se na poslanički imunitet i spreman sam da preuzem svaku ličnu odgovornost. Ovo je ustanak protiv Nenormalnog. Ovo je vapaj za slobodom i pravdom!“, naglasio je Obradović.

On je naveo da će to biti „nastavak protesta koji svako veče ide sa naših prozora i terasa u 20:05 kao buka protiv tiranije“. „Protest sada izlazi na ulice, i širi se po Srbiji. Iz Čačka je uvek počinjalo, pa će i ovoga puta. Dozlogrdilo je!“, poručio je lider Pokreta Dveri, naglašavajući kako je „važan svaki lični čin pobune protiv vlasti“.

„Kao što su se oni hrabri stanari sinoć u Novom Sadu i Beogradu usprotivili nepoznatim došljacima koji su upali u njihove zgrade i pokušali da sa njihovih krovova vode svoje prljave ratove protiv svakoga ko drugačije misli. Kao ona hrabra žena koja im je rekla u lice: ‘Neću više da vas vidim u našem kraju!’ Jedino takva hrabrost može da nam vrati zgaženo dostojanstvo i donese spas od političke mafije koja je na vlasti“, naglasio je Obradović On ističe kako je vestan „da su spremni na sve“ i da „i sutra moguda ubace razne provokatore“ kako bi ga lažno optužili i diskreditovali.

„Znam da neće prezati ni od izazivanja građanskog rata da bi očuvali svoju kriminalnu i lopovsku vlast. Ali, kuda bi nas to odvelo kada bismo se plašili? I koga? Nema više nazad. Kada nepravda postane zakon – pobuna postaje naša dužnost!“, navodi Obradović, ističiući da će njegov izlazak na ulicu biti pobuna jer hoće da „kroz svoj grad kao slobodan čovek“ iskaže „svoj bunt protiv nenormalne vlasti“.

„Neka svako nađe svoj način pobune. Samo da više ne ćutimo i ne sklanjamo im se. Pitaće nas deca kako smo dozvolili da ovo zlo ovoliko dugo traje. Biće nas sramota. Neću da me bude sramota. Hoću da znaju da sam se pobunio. Pod mojim imenom i mojim i njihovim prezimenom. Puklo je trpilo. Ne može više da se čeka. Mora da se ustane!“, poručio je lider Pokreta Dveri.

Takozvana Kosovska policija smislila novi način za maltretiranje Srba! Više o tome OVDE.

Izvor: FoNet

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA