Najnovije

PUTIN I VUK KARADŽIĆ NEPOŽELJNI U LAŽNOJ DRŽAVI! Takozvana Kosovska policija smislila novi način za maltretiranje Srba! Dvojica već uhapšeni!

Takozvana Kosovska policija privela je dvojicu srpskih vozača zbog toga što su na pozadini cisterni srpskih registarskih tablica imali fotografije ruskog predsednika Vladimira Putina i srpskog filologa i reformatora Vuka Stafanovića Karadžića, javlja RTS.

Vladimir Putin (Foto: kremlin.ru)

„Policija je popodne zaustavila dve cisterne, na jednoj je bila slika ruskog predsednika Vladimira Putina, a na drugoj slika srpskog pisca Vuka Karadžića. Dvojica vozača su odvedena u policijsku stanicu u Peći, gde su saslušani. O slučaju je obavešten i državni tužilac. Vozila imaju novosadske registarske tablice“, naveli su iz policije.

Cisterne su, kako se kreću ulicama Peći, snimili građani koji su fotografiju Putina opisali kao provokaciju, pa je nakon reakcije lik ruskog predsednika bio prekriven.

Policija je otvorila istragu protiv vozača cisterne sa Putinovom slikom.

Mediji u Prištini su preneli da su cisterne viđene na ulicama Peći i da su vozači saslušani u policijskoj stanici.

Informaciju o otvaranju istrage protiv vozača cisterne sa Putinovom slikom preneo je i LJajmi.

– Osobu koja je upravljala vozilom zaustavila je policija i vodi istragu o ovom slučaju – rekao je za LJajmi iz regionalne Policijske uprave za informisanje Fadilj Gaši.

Još uvek nije poznato da li je cisterna za naftu ušla na Kosovo sa fotografijom ruskog predsednika ili je postavljena kasnije, kao ni to koje je nacionalnosti vozač, te se očekuje da će odgovore na sva ova pitanja dati takozvana Kosovska policija, navodi LJajmi.

Prethodno je LJajmi izvestio da je fotografijom ruskog predsednika, posle nekoliko sati delimično pocepana.

Poslanik iz redova Alijanse za budućnost Kosova Gazmend Sulja objavio je danas na Fejsbuku video snimak cisterne sa Putinovom slikom uz komentar upućen vršiocu dužnosti premijera lažne države Aljbinu Kurtiju da je na taj način doveo Srbiju u ovu terorističku tvorevinu.

„Došli ste na vlast kritikujući svakog kosovskog političara koji sedi za pregovaračkim stolom sa Srbijom. A danas ste Srbiju doveli na (tzv.) Kosovo“, naveo je u objavi Sulja.

Dodao je da Kurti to uradio pozivajući se na Ustav Srbije koji ne priznaje državljanstvo okupirane srpske pokrajine.

– Istorija vam nikada neće oprostiti štetu koju ste naneli Kosovu – naglasio je Sulja.

Znaju se tačne brojke koliko će ljudi još nastradati od korone! Više o tome OVDE!

Izvor: kosovo-online. com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA