Najnovije

NEŠTO ZNA? Tramp objašnjava zašto ne nosi masku!

Donald Tramp ne nosi masku jer zaposleni njegove rezidencije održavaju distancu, ostavljajući ga “vrlo daleko od svih”, objasnio je na konferenciji za novinare. Pored toga, osoblje je sada dužno nositi ih nakon nekoliko slučajeva koronavirusa registrovanih u Beloj kući. Stvarno?

Donald Tramp (Foto: Sajt američkog predsednika)

Nakon što je nekoliko zaposlenih iz okruženja Donalda Trampa testirano pozitivnost na koronavirus, naredio je osoblju u njegovom domu da nose maske. Međutim, ponovo se pojavio s otkrivenim licem pred publikom.

Odgovarajući na pitanje novinara koji je želeo znati zašto je ne nosi, Donald Tramp mu je iznova spomenuo fizičku distancu.

“Što se mene tiče, jako sam daleko od svih”, rekao je tokom konferencije za novinare koja je održana 11. maja u predsedničkoj rezidenciji. “Osim toga, ako pogledate sve te ljude (osoblje Bele kuće), svi nose masku”, dodao je.

Upitan o nekoliko slučajeva kontaminacije među osobljem Bele kuće, Tramp je rekao da i dalje ne oseća “nikakvu ranjivost” jer se svi testiraju pre dolaska u njegovu kancelariju.

Jednom od njegovih pomoćnika ranije je dijagnostikovan koronavirus, kao i na sekretaru Majku Pensu. Donald Tramp viđen je i bez maske tokom putovanja u fabriku Honejvel koja proizvodi ta čuvena sredstva zaštite. Šef države tako je prekršio upute koje propisuju nošenje maski u fabričkim prostorijama.

Očigledno nešto ne štima ili maske služe kada su kamere uključene za javnost. Nije samo u pitanju predsednik Donald Tramp. Nedavno smo videli francuskog predsednika Makrona u kontaktu s populacijom u najugroženijem delu pariske regije. Niti Makron, niti njegovu bliski saradnici nisu imali masku. Kao da se ne boje koronavirusa.

Pročitajte OVDE   kakav je to novi zakon uzburkao duhove u Srbiji.

Izvor: logicno. com​​​​​​​

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA