Najnovije

RUSI OTKRILI: Evo zbog čega nas se Amerikanci plaše!

Vojni stručnjak Konstantin Sivkov ukazao je na strah Amerikanaca od gubitka njihove poslednje mogućnosti za pokretanje preventivnog nuklearnog napada protiv Moskve.

Nudolj (Foto: Jutjub)

Komanda američke vojske zabrinuta je zbog činjenica da će nova ruska raketa omogućiti sistemima protivraketne odbrane ruske prestonice da ponište nade Pentagona da sprovedu planove za njihov preventivni nuklearni napad protiv Rusije.

U tom kontekstu, vojni stručnjak Konstantin Sivkov objasnio je zašto ruski Nudolj izaziva američku ogorčenost.

“Amerikanci su ogorčeni što postavljamo rakete Nudolj, jer će u ovom slučaju sposobnost SAD-a da napadne središte strateških nuklearnih sila Rusije u moskovskom industrijskom području biti znatno smanjena”, rekao je ekspert.

Istovremeno, primetio je visoku efikasnost nove ruske rakete, zahvaljujući kojoj će se šanse za realizaciju američkih planova za pokretanje neočekivanog nuklearnog napada protiv Rusije “praktično nestati”.

Takođe je naglasio da su u moskovskoj oblasti, gde će biti postavljeno ovo novo rusko raketno naoružanje, “smešteni glavni komandni centri”, što povećava želju Amerikanaca da na sve načine spreče njihovu pojavu u ovom ruskom regionu.

“Nudolj” je element raketne odbrane, najnoviji element izgrađen na osnovu primene tačnih smernica i pogađanja balističke mete bez nuklearne eksplozije, kao i napadanjem dinamičkim napadačkim elementima“, objasnio je Sivkov, napominjući da su slični sistemi raspoređeni od strane američke vojske na Aljasci.

Soroš vidi velike mogućnosti nakon što Kovid-19 ugrozi našu civilizaciju. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Webtribune.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA