Najnovije

Jedna naizgled bezazlena navika može biti znak da vas partner vara: Pogledajte u telefon!

Varanje ima mnogo lica i često ga je teško otkriti. Na svu sreću, neki psiholozi tvrde da prevaru mogu da otkriju neke sitnice u ponašanju osobe sa kojom smo u vezi.

Ilustracija (Foto: printskrin)

Australijski psihoterapeut Melisa Ferari iz Sidneja upozorava da postoji jedna naizgled bezazlena navika koja može da ukaže na neverstvo partnera.

Bračni terapeut savetuje da obratite pažnju kako vaš partner upotrebljava mobilni telefon. Ako primetite da je odjednom počeo da okreće ekran telefona prema dole, možda pokušava da sakrije nešto od vas. Na primer, preljubu.

- Telefon koji je iznenada postavljen licem prema dole može biti alarm za uzbunu. Ako ima isključeno zvono na telefon, a pritom još okreće ekran telefona prema dole, to znači da ste verovatno propustili brojne znakove. Najčešće je reč o uobičajenim signalima - partner je zamišljen, ne pokazuje interesovanje za vas, kao da je odlutao negde daleko -objašnjava Melisa.

Drugi značajni pokazatelji prevare, na koje treba da obratite pažnju, mogu biti manjak pažnje i naklonosti, kao i potreba da sam obavlja neke stvari, odnosno da bude nezavistan od vas. Muškarac kada vara više počinje da pridaje pažnju svom izgledu i izbegava seks.

Portal specijalizovan za upoznavanje ljudi koji žele da prevare partnera "Ešli Medison" sproveo je anketu koja je pokazala da 56 odsto preljubnika koristi svoj mobilni telefon za kontaktiranje druge osobe.

Čak 44 odsto koristi imejl, 20 odsto komunicira putem dejting sajtova, a zatim slede direktne poruke na društvenim mrežama koje koristi 20 odsto preljubnika, a čak 11 odsto ima tajni telefon.

Kako je mobilni uređaj najčešći način komuniciranja, ima smisla da bi pojedine neverne osobe pokušale da sakriju pristigle poruke ili pozive od svog supružnika.

Kako zavesti milfaru pročitajte OVDE.

Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA