Najnovije

MODRICE, PODLIVI NA TELU I POSEKOTINE! Sandra Obradović objavila snimak brutalnog nasilja: Bivši je pred kamerom udara iz sve snage! (VIDEO)

Nakon drame, manekenka Sandra Obradović oglasila se nakon što je optužila svog partnera da je fizički nasrnuo na nju, te je napravila snimak svih modrica, za koje tvrdi da joj je on napravio!

Naime, Sandra je napravila snimak sa povredama koje ima svuda po telu, a vidljivi su i podlivi, kao i modrice i posekotine. 

- Imam potrebu da sa svima vama podelim moju stranu priče.... moje ime je Sandra Obradović i u prvi plan bih istakla da je za mene u životu najbitnija uloga to što sam majka jednog predivnog anđela koji se zove Andrej i ima samo 7 meseci i nije pored mene dok vam sve ovo pišem. Osim što sam majka, smogla sam snage da priznam i da sam žrtva psihičkog i fizičkog nasilja već dve godine od strane oca svog deteta. Nasilje nadamnom počelo je dok sam bila u drugom stanju, kada sam više puta završavala u bolnici Narodni front i moglo je da se desi da se prevremeno porodim. Moja trudnoća bila je rizična zbog udaraca koje sam dobijala skoro svakodnevno, kao i samog stresa, ali sam zbog straha o tome tada ćutala i kao jedini prioritet u tim momentima sam videla da rodim svoje dete živo i zdravo - navela je Sandra u saopštenju za medije, a ostatak potresne ispovesti možete videti u prologu ispod:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Obradovic (@missobradovic) on

Luna tvrdila kako nema seks, a Marko je otkinuo od života u tuš kabini. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Puls

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA