Najnovije

ZAŠTO ĆUTE EU I SAD?! ŠIPTARI VRATILI TAKSE SRBIJI, KOJE NIKAD NISU NI UKINULI! Posle zabrane srpskim lekarima da dođu na KiM, ponovo počela...

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je da je Priština posle zabrane srpskim lekarima da dolaze na KiM, ponovo počela da primenjuje takse na brašno i građevinske blokove iz centralne Srbije, čime je, ističe, napravila još jednu "opasnu diverziju"

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić (Foto: kim.gov.rs)

Politiku Prištine ''korak napred - dva koraka nazad'', zamenila je politika - pravo unazad sve do Envera Hodže - naveo je Đurić u pisanoj izjavi.

On je poručio da taj najnoviji akt samovolje i "prištinski galop u prošlost", zahteva najodlučniji odgovor međunarodne zajednice, jer će se, upozorava, stvari samo pogoršavati, ako on i ovoga puta izostane.

Apelujemo na međunarodne institucije i predstavnike na KiM da ponašanje Prištine shvate ozbiljno i kao dramatično upozorenje kojim putem se Zapadni Balkan može ponovo otisnuti ukoliko se radikalni politički elementi zaljubljeni u ratnu prošlost ne prizovu pameti - poručio je Đurić.

Šta je poručila ogorčena radnica EPS-a Vučiću, pročitajte OVDE!

Izvor: Tanjug

 

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA