Najnovije

Zar se Boga ne bojite moralne olupine? Svako ko je protiv Boga ratovao nije dobro završio!

Još jednom je vlast u Crnoj Gori pokazala da ne umije da se postavi prema opravdanim zahtjevima građana, koji ovog puta protestvuju u gradovima Crne Gore zbog utamničenja episkopa Joanikija.

Policija tuče narod u CG (Foto: Jutjub)

Piše: Velimir Eraković

NJihovi epigoni oličeni u Tihomiru Goranoviću i Darku Mađariću, načelniku i komandiru CB Nikšić, pokazali su pravo lice i naličje ove vlasti. Ta pjestokupljevina je bez ikakvog povoda prebijala srpsku mladost u Crnoj Gori u gradu Nikšiću, prebijala slučajne prolaznike, prebijala malu djecu koja su se uhvatila za očeva koljena, kako bi tako maleni pokušali da zaštite one koji su im život podarili.

Trovali su suzavcem narod, širio se smrad, ali ne samo smrad suzavca, već smrad neljudskosti i poltronizma gore navedenih, kojima ništa nije sveto, koji ne znaju da je iznad svih nas Bog, i da protiv njega bitku niko nije dobio, pa neće ni oni, ma koliko suzavca, biber sprejeva, šok bombi i ostalih pomagala imali, sve će im biti džaba!

DŽaba će im biti jer svako onaj ko je protiv Boga ratovao nije dobro završio. Neće ni oni biti izuzetak. A nadam se u stvari vjerujem, da će progonitelji u samrtnoj uri shvatiti šta su radili i da će tražiti sveto pričešće od Vladike Joanikija, a znajući njega on će im tu želju uslišiti, jer Vladika je moralni OLIMP, a oni su moralne olupine! 

NE DAMO SVETINJE!!!

Pročitajte OVDE kako se vernici okupljaju ispred suda u Nikšiću.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA