Najnovije

"NIJE BILO VREME ZA POLITIČKO PREPUCAVANJE" Jeremić: Ćutao sam dva meseca zbog empatije i solidarnosti!

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da je vlast tokom vanrednog stanja zbog epidemije korona virusa imala loših, ali i pozitivnih stvari.

Vuk Jeremić (Foto: Medija centar)

- Bilo je dobrih stvari, način na koji su se medicinski radnici borili je za svaku pohvalu, ali i neke stvari koje je uradila vlast zavređuje pohvalu. Recimo evakuacija naših građana po svetskim aerodromima, nastava na daljinu, snabdevanje hranom, koja je u nekim evropskim zemljama bio veliki problem, u Srbiji je, sem par izuzetaka, nije ni osetila - rekao je Jeremić u Utisku nedelje na Tv Nova.

On je dodao da je odlučio da se dva meseca suzdrži od učešća u politčkom životu Srbije, jer će "kad -tad doći vreme da se svedu računi i kaže šta je bilo loše, a šta za pohvalu".

- Sve vreme sam bio u Beogradu sa porodicom, odlučio sam da ćutim pose četiri godine svakodnevne kritike vlasti. Kada se se nešto tako drastično desi, kada nešto napadne zemlju, bilo da je u pitanju NATO ili smrtnonosi virus, mislim da je vreme za solidarnost i empatiju, a ne političko prepucavanje vlasti i opozicije - rekao je Jeremić.

Ipak, kaže da je mnogo više stvari bilo za kritiku.

Pročitajte OVDE   šta je po Dačiću najveća greška u odnosu sa Crnogorcima.

Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA