Najnovije

MILOVA POLICIJA NE REAGUJE: Milan Knežević traži da mu se dozvoli nošenje oružja zbog pretnji atentatom! Crnoj Gori preti crni scenario!?

Bezbednosna situacija u Crnoj Gori ugrožena je zbog sukoba "švercerskih klanova u DPS-u", kazao je jedan od lidera Demokratskog fronta, Nebojša Medojević.

Milan Knežević (Foto: Jutjub)

On je rekao da je DF-u iz nekoliko izvora rečeno da "određene kriminalne strukture povezane za bezbjdnosnim službama i tajkunima iz regiona" planiraju određene akcije kojima bi izazvale nestabilnost u Crnoj Gori.

"Regionalni mediji su objavili da postoji jedan od mnogih planova da se ugrozi život Milana Kneževića, na način da se izvrši atentat na njega", kazao je Medojević.



Rekao je da su pozvali premijera Duška Markovića da se na najozbiljniji način provere informacije koje u sebi uključuju i "delovanje više regionalnih struktura".

"Mi smo prikupili dosta informacija i saznanja, ali zbog osetljivosti trenutka, ne želimo da javnost opterećujemo imenima i detaljima koje imamo. Pozivamo naše i službe u regionu ili demantuju ili potvrde saznanja koje imamo, a to je da određene strukture planiraju atentat na jednog od lidera DF-a".

Kazao je da nije isključeno i da bi neko drugi, ne samo Knežević, mogao biti meta.

Milan Knežević je rekao da se u regionalnim i jednom delu crnogorskih medija informacija o mogućem atentatu pojavila u petak, a da policija, ANB i Specijalno tužilaštvo do danas nisu reagovali "na čuvenom Tviteru" da se radi o "hibridnoj vesti i ratu protiv Crne Gore".

"Verujem da je taj scenario moguć. Ne tražim policijsku pratnju i zaštitu, samo da se dozvoli meni, mom obezbjeđenju i porodici nošenje oružja, pa ćemo već naći način da se izborimo", poručio je Knežević.

"Kada država ćuti na ove informacije, mi ćemo morati da se samoorganizujemo".

Rekao je da Marković ne mora da odgovori na ove informacije, ali da očekuje da mu ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić već danas dozvoli nošenje oružja, kao i članovima njegove porodice i obezbeđenju.

Pročitajte OVDE koje se sve svetinje nalaze u Crnoj Gori.

Izvor: Vijesti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA