Najnovije

DOLAZI VREME ĆORKE: Nogo poručio Vučiću - ponuda ti je istekla, ulazim sa narodom u Vladu i Skupštinu (VIDEO)

Narodni poslanik Srđan Nogo najavio je da će 20. juna, dan pre zakazanih parlamentarnih i lokalnim izborima, okupiti veliki broj građana u Beogradu, organizovati izbore, ući u zgrade Vlade Srbije i Skupštine Srbije i preuzeti vlast.

Vučić i Nogo (Foto: Helm Kast/Jutjub)

Nogo najavljuje hapšenje velikog broja političara, sudija i tužilaca. On je pozvao i druge opozicione partije da podrže tu akciju ali i zahteva da svi potpišu izjavu kojom će svojom imovinom garantovati ispunjenje svojih obećanja građanima. U intervjuu Nogo detaljno odgovara kakve promene u Ustavu i zakonima treba doneti kako bi overena izjava političara mogla da ima krivičnu i materjalnu odgovornost.

On kaže da je Vučić propustio priliku da se povuče kao što je to uradio Boris Jeljcin u Rusiji i mirno preda vlast i da će sada morati da ide u zatvor. 

Nogo u razgovoru objašnjava i kako je nastala fotografija sa poslanikom SNS Vladimirom Đukanovićem koja se predhodnih dana širila društvenim mrežama, zašto do sada nije formirao političku organizaciju ali i odgovara na optužbe da je na liniji sa službama bezbednosti.

Nogo kaže da je odlaganje izbora za 21. jun bilo nezakonito i da je zato prinuđen sa narodom da 20. juna preuzme vlast imajući u vidu da u tom trenutku neće postojati ni Skupština ni Vlada kojima mandat ističe početkom juna. On kaže da bi rešenje bilo da je formirana tehnička Vlada a izbori bili odloženi ali da je Vučić rešio da krši Ustav.

– 20. juna narod će neposrednom demokratijom ispred Parlamenta izabrati narodne predstavnike – objasnio je Nogo dodajući da će 250 ljudi koje izabere narod tog dana izabrati ministre i formirati tehničku Vladu čiji će mandat biti godinu dana. On je javno obavestio vojsku, policiju i tehničke službe u Vladi i Skupštini da budu spremne da tog dana otključaju institucije za narod.

Intervju sa Milom Alečković o eksperimentima vršenim nad Srbima tokom vanrednog stanja pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA