Najnovije

NAROD JE NAELEKTRISAN: Dok ga je policija hapsila građani ga pozdravljali i podržavali (VIDEO)

Osnivač Građanske patrole Bojan Savić ponovo je uhapšen pre nekoliko dana zbog vožnje neregistrovanog auta. Savić se na ovaj čin odlučio zbog visokih cena registracije za njegov automobil koji je star više od 30 godina.

Građanska patrola uhvaćena (Foto: Jutjub)

NJega je policija zaustavila na Vidikovcu, a dok su čekali da dođe saobraćajna patrola kako bi mu pisali kaznu Savić je dobijao podršku od vozača i prolaznika. Na zaprepašćenje policajaca vozači su trubeli a prolaznici su pozdravljali Savića mahanjem i povicima.

Savić je zatim priveden i proveo je nekoliko sati u policijskoj stanici da bi nakon odluke prekršajnog sudije bio kažnjen sa 100 000 dinara, a pokrenut je i krivični postupak zbog navodnog falsifikovanja isprave odnosno tablice. Savić odbija da plati kazne i spreman je da ide u zatvor zbog svojih stavova.

Kako je sve izgledalo pogledajtre  u videu koji je objavio:

Istovremeno Boško Dimitrijević sa kanala Video dokaz čekao je ispred policijske stanice Rakovica zahtevao da mu vrate oduzeti telefon i kameru. Policija mu je oduzela iopremu dok je snimao video o stanju u policijskoj stanici Rakovica a odbijaju da mu vrate iako protiv njega nije pokrenut nikakav krivični postupak.

Intervju sa Srđanom Nogom koji njajavljuje preuzimanje vlasti 20. juna pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA