Najnovije

AVIONI NADLEĆU BEJRUT! Izraelska vojska ušla u Liban!

Nekoliko izraelskih vojnika ušlo je danas u južni Liban usred vazdušne kampanje. Libanski mediji su prijavili nekoliko prekršaja od strane Odbrambenih snaga Izraela (IDF) tokom poslednjih 12 sati, uključujući ilegalni prelazak granice.

Izraelski avioni (Foto: )

Libanska novinska agencija El-Našra izvestila je, citirajući svog dopisnika, da je na desetine izraelskih vojnika prešlo tehničku ogradu u gradu Ajtaroun, koji se nalazi na granici sa Izraelom.

Novinar je rekao da su vojnici lutali u tom području i pregledali pogranično područje i izraelsku ogradu pre nego što su se povukli sa tog područja.

Izvori su takođe izvestili da su izraelski ratni avioni nadletali zapadnu oblast doline Beka i Bejrut pre nego što su skrenuli prema sirijskoj granici i na kraju ka sopstvenom vazdušnom prostoru.

Izvor iz sirijske vojske potvrdio je sinoć da su Izraelske vazduhoplovne snage izvršile nalete duž granice s Golanskom visoravni; međutim, avioni nisu ušli u sirijski vazdušni prostor.

Obično, kada Izraelske vazduhoplovne snage napadnu južnu Siriju, to čine sa Golanske visoravni i regiona DŽabal al-Šeik (planina Hermon).

Dok su ruski avioni grmeli, sirijska vojska svim snagama udarila na teroriste! Više o tome OVDE.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA