Najnovije

NASTAVLJEN RAT NA TVITERU! Jovanov pita: Sergej, da li da i dalje prikupljamo potpise za PSG?

Reagujući na navode lidera Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića da u opštinama Bojnik i Opovo članovi SNS prikupljaju potpise za PSG, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov upitao je Trifunića da li kikindski naprednjaci to treba da nastave da rade.

Milenko Jovanov (Foto: Jutjub)

“Pa šta sad mi u Kikindi da radimo, da nastavimo ili…”, upitao je Jovanov.


Ovakva reakcija usledila je nakon što je lider PSG na Tviteru napisao mu je javljeno da predstavnici Srpske napredne stranke prikupljaju potpise za tu stranku u opštinama Bojnik i Opovo.

“Proveravam informacije, ako se je tačno, lično ću pocepati listu. U svakom slučaju, ne potpisujte ništa zasad u tim opštinama”, poručio je lider PSG.


Kako bi se uverio u istinitost ove informacije, Trifunović je pozvao Zorana Tasića, predsednika opštine Opovo. On ga je obavestio da je od ljudi iz te opštine saznao da Srpska napredna stranka prikuplja potpise za PSG. Tasić mu je, međutim odgovorio da to nije tačno i da za to što tvrdi mora da ima materijalni dokaz.


“Stvarno ne znam o čemu pričate. Mislio sam da je neka šala. Mi ne skupljamo potpise za Pokret slobodnih građana”, poručio je Tasić.

Pročitajte OVDE kako je lider PSG odgovorio na dojavu iz Opova.

Izvor: Nova.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA