Najnovije

SRBOMRZAC MILO NE ZNA ZA SRAM: Crna Gora dozvolila ulaz sa tzv. Kosova, za Srbe rampu ne skidaju!

Crna Gora dozvolila je ulazak na svoju teritoriju od 1. juna bez obaveznog testa ili karantina za strance koji dolaze iz zemalja u kojima je stopa aktivnih slučajeva koronavirusa manja od 25 na 100.000.

Milo Đukanović (Foto: Jutjub)

Prema mapi koja je objavljena na Tviter nalogu crnogorske vlade, spisku koji je pre nekoliko dana objavio premijer Duško Marković, pridružilo se i Kosovo, prenosi N1.

Nacionalno koordinaciono telo za zarazne bolesti (NKT) saopštilo je u četvrtak uveče da je na predlog Instituta za javno zdravlje Crne Gore (IJZCG) odlučilo da je od 1. juna dozvoljen ulazak stranaca u Crnu Goru, i to bez karantina i samoizolacije, ako je stopa aktivnih slučajeva koronavirusa manja od 25 na 100.000 stanovnika u državi čiji je stranac rezident i u državi iz koje stranac ulazi u Crnu Goru, objavljeno je na zvaničnom Tviter profilu Vlade Crne Gore.

Kako piše ispod objavljene mape, lista će se ažurirati jednom nedeljno, a na njoj se trenutno nalazi 26 zemalja, među kojima je i takozvano "Kosovo".

Prema ovoj statistici, na Kosovo ima 11,99 aktivnih slučajeva koronavirusa na 100.000 stanovnika, a situacija je najbolja u Sloveniji gde je 0,43 slučaja na 100.000.

Policija se povukla pred Kučima, Joanikijem i Amfilohijem! Više o tome OVDE.

Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA