Najnovije

POSLANIK SNS JAVNO O RASULU U STRANCI - TO SU MIŠEVI: Veliki deo funkcionera kalkuliše gde će preći

Protesti građana, epidemija korone i histerično ponašanje Aleksandra Vučića od početka pandemijske krize po svemu sudeći su žestoko uzdrmali Srpsku naprednu stranku i vlast, a veliki broj funkcionera sprema izlaznu strategiju i prelete nakon pada Vučićevog režima. Pravda je već pisala da je podrška Vučiću na najnižem stepenu od dolaska na vlast.

Ilustracija (Foto: Jutjub)

O tome kakvo je katastrofalno stanje u SNS svedoči i poslanik SNS Vladimir Đukanović koji je svoje stranačke kolege optužio za kalkulanstvo i planiranje bežanije.

- Što se tiče saboraca iz stranke, čast hrabrim izuzecima kojih zaista ima i divnim članovima, ali veliki deo vas funkcionera mogu da nazovem miševima. Nemate srca, kukavice ste i najgori kalkulanti. Vi koji kalkulišete gde ćete preći ako bi se vlast promenila gori ste mi sto puta od ovih što nas toliko mrze. Vi mi se posebno gadite – napisao je Đukanović na svom Fejsbuk profilu komentarišući napade opoziocije na njega zbog učešća u bakljadama.

Ovih dana čitam svašta o sebi. Bes, frustracija, najprimitivnija mržnja, sve to je izašlo prema meni iz mozga onih koji...

Posted by Vladimir Đukanović on Nedelja, 03. maj 2020.

Podsećamo da je Đukanović uzeo učešće u okupljanjima naprednjaka i bakljadama na krovoima zgrada tokom policijskog časa, ali da ga drugi stranački funkcioneri nisu sledili u ovakvoj akciji.

Đilase lopove!

Posted by Vladimir Đukanović on Sreda, 29. april 2020.

Da li je slučajnost što se naprednjačka akcija bakljama poklopila sa satanskim praljznikom vatrečitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA