Najnovije

TEORIJA ZAVERE: Da li je Melanija Tramp u stvari mrtva?

Sve je počelo 2017. godine, mada niko nije siguran ko je prvi proturio teoriju da Melanija Tramp, prva dama Amerike i supruga predsednika Donalda Trampa, zapravo nije Melanija Tramp. Oko toga da pored Trampa sve vreme stoji Melanijina dvojnica su svi koji su verovali u ovu teoriju bili saglasni, ali niko, takođe, nije bio siguran šta je sa pravom Melanijom – jedni su mislili da je ostavila muža, drugi da je mrtva.

Melanija Tramp (Foto: Jutjub)

U oktobru 2017. godine je Tramp držao konferenciju za medije povodom pomoći koju je SAD trebalo da upute Portoriku posle razornog uragana. Sve je izgledalo u redu dok Tramp nije izgovorio: “Moja supruga Melanija, koja je ovde sa nama…”

Što je, valjda, bilo očigledno, svi su Melaniju mogli da vide i da on to nije rekao. Ili nisu?

Uglavnom je ova Trampova – istina, bizarna – izjava pokrenula lavinu spekulacija i teorija. Objava jedne korisnice na Fejsbuku u kojoj piše da je pored Trampa stajala Melanijina dvojnica podeljena je više od 100.000 puta.

Glumica Andrea Vagner Barton je napisala: “Zašto bi moron inače rekao ‘Moja supruga Melanija koja je ovde sa nama’?”

U krugovima poklonika teorija zavere je priča o Melaniji cirkulisala već neko vreme.

Nepunih godinu dana kasnije, u maju 2018. godine, Melanija je navodno bila na operaciji – minimalno inavzivnoj proceduri – zbog problema sa bubrezima. Bila je odsutna iz javnosti pet nedelja, mada niko iz Bele kuće nije želeo da komentariše njeno nepojavljivanje.

U retrospektivi se čini da je Bela kuća bila vrlo svesna toga da bi tajnovitost mogla da dolije ulje na širenje teorija i verovatno je to i bio cilj – Donald Tramp je, naposletku, predsednik koji se obimno služi teorijama zavere, mada češće na tuđ račun nego na svoj; to se i desilo pošto se hešteg #fakemelania munjevito popeo u trending na Tviteru.

Tramp je i sam imao nekoliko pehova (mada vrlo verovatno nehotičnih) kojima je podgrejao teorije. Jednom prilikom je reporterima koji su pitali za Melaniju rekao da ona sve posmatra sa prozora i pokazao rukom u tom pravcu, ali na prozoru definitivno nije bilo nikog. Kada je Melaniji na Tviteru, njegovoj omiljenoj društvenoj mreži, poželeo dobrodošlicu kući posle operacije, greškom ju je nazvao Melani.

U julu 2018. godine, dok su Tramp i Melanija izlazili iz predsedničkog aviona, ponovo se pričalo da to nije Prva dama, a znak raspoznavanja dvojnice postale su naočare za sunce, kako bi razlika bila manje upadljiva. Ako Melanija slučajno nosi i kačket, stvar je jasna.

U međuvremenu su počele da kolaju i glasine da je Melanija užasno nesrećna u braku sa predsednikom. Išla je čak i priča da je Melanija plakala kad je Tramp pobedio na izborima – ali da to nisu bile suze radosnice.

Budnom oku Tvitera nisu promicali ni detalji poput onih da Melanija ima čitav niz trikova da izbegne da se sa mužem drži za ruku – omiljeni joj je da zabaci kosu taman kad on pruži dlan, a da ljubljenje izbegne tako što obuje baš visoke štikle ili nosi šešir sa ogromnim obodom.

NJihov brak je inače potpuno nedokučiv javnosti i mada Melanija nikada nije govorila o tome, mediji i društvene mreže bili su neko vreme preplavljeni apelima da se Melanija “oslobodi”.

Teorija o dvojnici je vaskrsnuta i prošle godine kada su Tramp i Melanija (ili “Melanija”) stigli u Alabamu, a posmatrači zaključili da žena koja je doputovala sa predsednikom zapravo nije FLOTUS.

Najluđa je svakako teorija da je Melanija mrtva i ona neodoljivo podseća na onu da je pop pevačica Avril Lavinj izvršila samoubistvo 2003. godine i da je zamenio klon po imenu Melisa. Ili na onu da je Pol Makartni poginuo u saobraćajci i da je ovo danas njegov dvojnik. A ima i ona da je Tejlor Svift, u stvari, klon drevne satanske sveštenice koju su stvorili Iluminati.

Verovatno je zato popularnija ona da je žena koja se pojavljuje i glumi Melaniju zapravo specijalna agentkinja koja je inače čuva – nešto kao Kira Najtli i Natali Portman u onoj Padme Amidala šemi. Fotografije na kojima su Melanija i agentkinja zajedno pokazuju da zaista postoji neverovatna sličnost između njih i da je njena čuvarka iz tajne službe taman toliko niža od nje da se uklapa u profil “dvojnice”.

Prve dame inače, makar koliko je poznato, nisu praktikovale da imaju ili koriste dvojnice, ali je od svih teorija najplauzibilnija upravo ova da agentkinja povremeno uskoči da zameni Melaniju. Na društvenim mrežama, zato, nisu izostale ni opaske o tome kako agentkinja izvesno ima najgori posao na svetu ako mora da se pipka i ljubaka sa čovekom kao što je Donald Tramp.

Je li moguće da i Prva dama, ipak, može da ispadne bezveze na fotkama? Ono, da nekad ne liči na sebe ili joj se baš nose patike i naočare i kačket?

Definitivno ne. Ovo je dvojnica. Ili vanzemaljac. Očigledno.

Pročitajte OVDE   zašto su naučnici oglasili uzbunu.

Izvor: nova. rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA