Najnovije

LEONID SAVIN: Bil Gejts, vakcinacija i čipovanje u znaku 666

Postoji mnoštvo teorija zavere: neki veruju u postojanje reptoida koji predstavljaju elitu političkog sistema SAD-a, a drugi su uvereni da kompanija Coca Cola koristi u proizvodnji napitaka krv hrišćanskih beba. Postoje očevici hemtrejlova i pristalice koje stavljaju kape od folije dok gledaju TV, kako bi se zaštitile od razornih zombirajućih talasa.

Leonid Savin (Foto: Helm Kast)

Piše: Leonid Savin

Skeptičan sam prema tome. Premda često proročanstva Pisma se interpretiraju kao komentari povodom nekog tehnološkog otkrića ili događaja. Ali postoje i realne činjenice koje je besmisleno odricati, s obzirom na to da su dokumentovane. U takve spadaju postojanje Bilderberške grupe, programi Centralne obaveštajne agencije tipa MK-Ultra ili Soroševo finansiranje sumnjivih političkih aktivnosti u nizu zemalja.

Nižeopisani slučaj odnosi se na zvanično dokumentovanu činjenicu, iako je u njoj očigledna i Biblijska napomena. To je patent kodiran pod br. WO/2020/060606, koji je bio registrovan 26. marta 2020. Zahtev za patent je još 20. juna 2019. godine podnela kompanija MICROSOFT TECHNOLOGY LICENSING, LLC, na čijem čelu se nalazi Bil Gejts, a 22. aprila 2020. godine dati patent dobija međunarodni status. Naziva se „Sistem kriptovalute, koji koristi podatke o telesnoj aktivnosti“.

Kakav je to izum, koji su odlučili da patentuju predstavnici kompanije Microsoft? U rezimeu patenta na sajtu stoji da se „aktivnost ljudskog tela povezanog sa zadatkom koji se pruža korisniku, može koristiti u procesu majninga kriptovalutnog sistema. Server može da zada zadatak uređaju korisnika, koji je komunikativno povezan sa serverom. Senzor koji je komunikativno povezan ili koji je smešten u korisnikov uređaj, može da meri telesnu aktivnost korisnika. Podaci o telesnoj aktivnosti mogu biti generisani na osnovu telesne aktivnosti korisnika. Sistem kriptovalute, komunikativno povezan sa korisnikovim uređajem, može da proveri da li podaci telesne aktivnosti odgovaraju uslovima propisanim sistemom kriptovalute (jednom ili više) i da obezbede kriptovalutu korisniku, čiji su podaci telesne aktivnosti provereni“.

Drugim rečima, u telo će se ugraditi čip, igrajući ulogu kontrolnog organa koji prati usklađenost karakteristika svakodnevne aktivnosti neke kriptovalute. Ako se uslovi ispune, čovek dobija određene bonuse, koje može potrošiti na nešto.

U detaljnom opisu „izuma“ navodi se 28 koncepcija kako se dati uređaj može koristiti.

Pored toga, predstavljen je spisak država za koje je i predviđen dati uređaj. To su, faktički, sve države-članice UN, pritom su posebno naznačene regionalne strukture – Evropska patentna kancelarija, Evroazijska patentna organizacija i dve afričke organizacije za zaštitu intelektualne svojine.

Iako čipovanje tela nije nešto novo, na primer, u SAD-u odavno postoji Masonski program identifikacije dece i omladine, a ljudi, koji sebe nazivaju kiborzima, ugrađuju različite implante, zanimljiva je činjenica da u ovom procesu učestvuje kompanija Microsoft.

I zbog čega su patentu dali kod 060606? Da li je u pitanju slučajno podudaranje ili svesni odabir znaka, koji je u Apokalipsi apostola Jovana nazvan žigom zveri?

Ime Bila Gejtsa sada se stalno pominje u kontekstu njegovih interesa prema farmaceutskim kompanijama, vakcinaciji i finansiranju SZO. Mada se globalistički masovni mediji trude da istaknu Bila Gejtsa kao velikog filantropa i da ga svim silama zaštite od napada i kritika, teško da im uspeva da sakriju celu paukovu mrežu veza.

Postoji još jedan projekat koji se odnosi na kompaniju Bila Gejtsa. To je projekat digitalnog identiteta Alijansa ID2020. Na glavnoj stranici sajta stoji da se projekat bavi pitanjima digitalnog prava od 2016. godine, a u 2018. godini Alijansa je radila zajedno sa Visokim komesarom UN za izbeglice. U alijansu, pored Microsoft-a, ulaze i Rockefeller Foundation, studio dizajna IDEO.org (kancelarije su smeštene u San-Francisko i NJujork), firma za konsalting Accenture i Gavi, the Vaccine Alliance – firma koja se bavi aktivnom promocijom i distribucijom različitih vakcina po celom svetu. Sekretarijat alijanse se nalazi u NJujorku.

Karakteristično je da Gavi, the Vaccine Alliance obuhvata uglavnom afričke i azijske zemlje. U Evropi je organizacija aktivna samo u Albaniji, Hrvatskoj, Moldaviji i Ukrajini, a na Kavkazu u Gruziji, Jermeniji i Azerbejdžanu. Ujedno, Gavi, the Vaccine Alliance je povezana sa Fondom Bila i Melinde Gejts, Svetskom bankom, Svetskom zdravstvenom organizacijom i Unicefom. Svi su označeni kao partneri-osnivači!

Od februara 2020. Gavi, the Vaccine Alliance bavi se i pitanjima korona virusne infekcije. Organizaciju predvodi doktor Set Berkli. Mada se centar Gavi, the Vaccine Alliance nalazi u Ženevi, sam Berkli je rodom iz NJujorka, epidemiolog po obrazovanju i naučni saradnik Saveta za inostrane odnose. Krajem ’80-ih je radio osam godina za Rockfeller Foundation. Pored toga, on je u odboru fondacije Acumen sa sedištem u NJujorku.

Dakle, nađena je još jedna povezujuća nit. Bogoslovska tumačenja koda patenta možemo ostaviti teološkim stručnjacima. Ali činjenica je da postoji duboka uzajamna povezanost struktura, kao što su Rockefeller Foundation, Microsoft, farmaceutski lobi i Svetska banka, ne govoreći o sekundarnim strukturama usluga.

Oni se trude da igraju ulogu nadnacionalne vlade, konstantno stavljajući akcenat na to da se nacionalne države u sadašnjem trenutku ne mogu same izboriti sa epidemijama, bolestima, problemom gladi itd.

Ali, kako je pokazalo iskustvo Kine, potpuno mogu. Samo na Zapadu to ne mogu i ne žele da shvate, umnogome zbog toga što ne žele da dele vlast. A globalistički mediji će nastaviti svoje informacione kampanje u kojima će krivci biti bilo gde, samo ne na Zapadu. Očigledno je da su upravo sada, kada su počeli da se pojavljuju dodatni podaci o koronavirusu, aktivirali lažne vesti o ulozi Kine u epidemiji i manipulaciji sa statistikom.

Teški gubici Turaka u Afrinu! Ima poginulih i ranjenih! Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: geopolitica.ru

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA