Najnovije

RAT U OPOZICIJI: Trifunović napao Borisa Tadića na Tviteru! Evo šta mu je rekao!

Lider PSG Sergej Trifunović nazvao je bivšeg predsednika Srbije i prvog čoveka SDS Borisa Tadića "mudrim starcem Nestorom pred Trojom".

Sergej Trifunović (Foto: Jutjub)

On je to napisao na svom Tviter nalogu večeras, nakon Tadićevog gostovanja na N1.

- Boris Tadić. Mudri starac Nestor pred Trojom. Uzdržite se glupavih komentara, govorim šta sam danas video - naveo je Trfunović.

On međutim, nije naveo na šta konkretno misli.

Inače, Tadić je večeras govoreći u emisiji "360 stepeni" rekao da je na sastanku lidera opozicije, koji je održan danas nakon što je PSG doneo odluku da učestvuje na izborima, predložio izlazak na jedinstvenoj listi.

- Ja sam predložio kompromisno rešenje: da opozicija ujedinjena izađe na izbore na listi koja bi se zvala "Lista za bojkot". Stranke bi jasno stavile do znanja da neće učestvovati u radu parlamenta, ali i da su protiv Vučićeve vlasti - rekao je, između ostalog, Tadić.

To bi, kako je rekao, bio produžetak politike bojkota. Takođe, naveo je i da su uslovi za političku borbu sada lošiji nego što su bili.

- Najlošija odluka je nejedinstvo opozicije. Ne kažem da ćemo nastupati na izborima, da ćemo bojkotovati izbore, ali ćemo biti onoj političkoj opciji koja će da očuva jedinstvo - naveo je Tadić.

Srpski general osuo paljbu po Aleksandru Vučiću! Više o tome OVDE.

Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA