Najnovije

ISCURIO TAJNI SNIMAK DOGOVORA OKO RUŠENJA TRAMPA: Soroš i Stejer označeni kao sponzori paravojne levičarske grupe ANTIFA (VIDEO)

Kao deo serije tajno snimljenih video zapisa u kojoj se otkrivaju levičarske organizacije poput ANTIFA, Prodžekt Veritas (Project Veritas, srp. Projekat istine) je objavio snimke za koje tvrdi da prikazuju krajnje leve demokrate koji se hvale finansiranjem od strane DŽordža Soroša i političkim vezama.

DŽordž Soroš (Foto: Jutjub)

Tom Stejer – koji se neuspešno borio za predsedničku nominaciju Demokratske stranke za 2020. godinu – i liberalni finansijer DŽordž Soroš obojica su imenovani za finansijske doprinose u novom klipu Refjuz Fašizm (Refuse Fasicm, srp. Odbiti fašizam), organizaciji posvećenoj uklanjanju predsednika Donalda Trampa i potpredsednika Majk Pensa sa dužnosti.

Endi Zi, nacionalni organizator grupe, tokom sedmominutnog videa spominje da Stejer „možda ne želi biti direktno povezan“ sa grupom, jer ima „političke ambicije“ koje mogu biti ugrožene takvom vezom, ali Zi kaže da je grupa u komunikaciji sa Stejerovim pomoćnikom i „glavnim savetnikom za izglasavanje nepoverenja predsedniku“.

Zi takođe pominje da su u ovu grupu uključeni i bivši zaposleni u predsedničkoj kampanji Hilari Klinton iz 2016. godine.

Ti Stern, voditeljka podružnice ove grupe u Atlanti, prikazana je na večeri sa novinarima Veritasa na tajnom zadatku, gde otkriva da je grupa dobila „garnt“ od kontroverznog milijardera Soroša.

Silicijumska dolina se takođe pominje kao glavni izvor prihoda ove grupe. Kasnije Stern poziva „hiljade ljudi, zatim milione“ da izađu na ulice i deluju kao razorna sila sve dok predsednik ne napusti funkciju.

Video je treći deo u nizu videa Veritasa koji je trebao razotkriti levičarske organizacije poput Refjuse Fašizm i ANTIFA, grupe koje stoje iza ili su deo mnogih protesta koji su u toku u SAD.

Refjuse Fašizm je grupa koja sve više i više privlači pažnju konzervativaca. Autor i režiser Dineš D’Sojza opisao ih je kao dio levo-orijentisane paravojne snage.

„Levica je rasporedila paravojnu jedinicu. Bukvalno imaju paravojne snage na ulici. To nije samo ANTIFA. To su i ostale grupe: Refjuse Fašizm, Blek Lajfs Meter (Black Lives Matter, srp. Život crnaca je važan) i tako dalje “, rekao je D’Sojza.

Prethodni Veritas-ovi tajno snimljeni video snimci prikazuju pripadnike Antifa koji promovišu nasilje poput kopanja očiju i borbene obuke za predstojeće proteste.

 

Amerikanci uhapsili kineskog špijuna! Više o tome OVDE!

Izvor: logicno.com/ S. Filipović

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA