Najnovije

PRŠTI NA SVE STRANE! JOVANOVIĆ ISPROZIVAO PSG: Šta nije tačno u tome da niste održali reč? Napadom na opoziciju raduju se Beba i Mitrović!

Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović izjavio je da ne razume šta im Pokret slobodnih građana (PSG) zamera jer je kako je naveo, Narodna stranka odmah osudila napad na predsednika PSG Sergeja Trifunovića i pozvala na privođenje počinilaca.

Nikola Jovanović (Foto: Jutjub)

“To što nećemo da učestvujemo na lažnim izborima i da takvim učešćem dalje urušavamo svoju državu? Jel nam zameraju što nismo prekršili obećanje iz Sporazuma sa narodom zbog par poslaničkih ili odborničkih mesta? Odmah smo osudili napad na Sergeja i pozvali da se privede počinilac. Koliko mi je poznato jedini komentar Jeremića na pitanje o izlasku PSG-a na izbore je bio da mu je žao što nisu imali snage da održe reč”, naveo je Jovanović i nastavio:

“Šta je tu toliki problem i šta je netačno? Napadom na opoziciju koja ne pristaje na lažne izbore pobedili su u nedelju u Hit tvitu. Ne verujem da su ponosni zbog toga. Moj predlog je da se prestane sa besmislenim optužbama na račun Narodne, jer se tome raduju samo Beba Popović i Željko Mitrović, da se generalno spuste tenzije u društvu, da se fizičko nasilje strogo kažnjava, ali i da se bilo čije majke ne spominju, pogotovo od strane političkih aktera, jer ništa od toga nije normalno, a još manje poželjno. Nisam ušao u politiku da bih se valjao u bilo čijem blatu”.

Pročitajte OVDE kako je prošao rat na Tviteru između Sergeja Trifunovića i Siniše Kovačevića.

Izvor: Danas

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA